(VIDEO) LOVCI NA PEDOFILE UHVATILI JOŠ JEDNOG MANIJAKA: Hteo da bude dečko 3 puta mlađoj devojčici
Foto: Printscreen Youtube

Bolesnik

(VIDEO) LOVCI NA PEDOFILE UHVATILI JOŠ JEDNOG MANIJAKA: Hteo da bude dečko 3 puta mlađoj devojčici

Planeta -

Grupa "lovaca na pedofile" u Engleskoj snimila je potencijalnog nasilnika koji je pokušao da se sastane sa fiktivnom devojčicom od 13 godina sa kojom se dopisivao na mreži.

Članovi bezbednosne grupe za decu "Tamna pravda" predstavili su se kao Šarlot i uspostavili onlajn kontakt sa Baglijem na društvenoj mreži "hi5".Nakon niza tekstualnih poruka koje su razmenili Bagli je upitao devojčicu da li bi želela bude njen prvi dečko i da li joj uzme nevinost.

Na pitanje grupe koja se predstavljala kao Šarlot da li bi bio srećan da je njen dečko uprkos tome što joj je "samo 13", Bagli je odgovorio: "Ako bi to bilo u redu sa tobom."

(VIDEO) BRUTALNA KAZNA ZA PEDOFILA: Zavodio devojčicu, a onda su mu se njeni drugovi surovo osvetili

On je organizovao sastanak sa njom na Tajms skveru a onda je bio suočen sa članovima grupe kada je sišao sa svog bicikla. Bagliju su zatim citirani neke od poruka koje je poslao i prikazani su mu snimci toga. Jedan od dvojice muškaraca iz "Tamne pravde" upitao je: "Došao si da se sastaneš sa 13-godišnjom devojkom zbog seksa?"

Krivac je samo zbunjeno odgovorio:"Zašto bih došao na biciklu?"

Dva policajca su onda došla na lice mesta i saslušala članove "Tamne pravde" koji su ponovili izvode iz njegovog teksta tokom razgovora sa Šarlot. Bagli, koga je njegov advokat okarakterisao kao "patetičnog i ranjivog", kasnije je tvrdio da je otišao na sastanak da upozori devojku o opasnosti od predatora na mreži.

UHAPŠEN PEDOFIL: Manijak na Fejsbuku glumio devojku pa seksualno iskoristio 60 dečaka

Sudija Pol Sloan je rekao Bagliju obrazlažući kaznu: "Hteli ste njene slike u školskoj uniformi. Otišli ste da upoznate devojku na Tajms skveru i bili ste šokirani kada ste suočeni sa pripadnicima "Tamne pravde". Nakon toga ste policiji rekli da ste bili samo tu da učite Šarlotu o opasnostima, što je prosto neprihvatljivo".

"Ako ovo pokušate još jednom dobićete odmah kaznu zatvora", rekao je sudija. Simon Bagli (42) dobio je 12 meseci uslovne zatvorske kazne suda u Njukaslu i stavljen je u registar seksualnih prestupnika na pet godina.

(RT)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track