Najnovije vesti

(VIDEO) OVAJ ČOVEK PRODAJE IMANJE JER NE MOŽE VIŠE DA SE BORI SA VANZEMALJCIMA: Kaže da ih je katanom ubio 19, a ovo su njegovi dokazi
Foto: Youtube/Printscreen

TVRDI DA JE BIO OTET VIŠE PUTA

(VIDEO) OVAJ ČOVEK PRODAJE IMANJE JER NE MOŽE VIŠE DA SE BORI SA VANZEMALJCIMA: Kaže da ih je katanom ubio 19, a ovo su njegovi dokazi

Planeta

Džon Edmonds iz Arizone je odlučio da proda svoj ranč od oko 36.000 kvadratnih metara za 5 miliona dolara jer ne može više da podnese "vanzemaljske aktivnosti" koje se tu odigravaju.

 

Edmonds kaže da je njemu i njegovoj ženi Džojs svega preko glave. Farmer tvrdi da je sam ubio 19 vanzemaljaca svojom samurajskom katanom, i da su ih ta bića otela više puta.

 

foto: Youtube/Printscreen

 

"Odveli su je iz kreveta i ona je tako lebdeći završila na parkingu gde su pokušali da je unesu u svoju letelicu", rekao je.

 

Edmonds je istakao da je morao da vanzemaljcima odseče glave kako bi im uništio antene i tako ih onesposobio da "zovu kući".

 

"Čak i sa veoma oštrim sečivom, nemoguće je obezglaviti ih jednom zamahom", kaže.

 

Edmonds redovno na svom Fejsbuk profilu obaveštava svoje pratioce o iskustvima na ranču.

 

 

Primera radi, na jednoj slici ispod krvave katane je opisao metod ubijanja "sivih", misleći na vanzemaljce. Tu su i slike koje pokazuju njegove povrede ili kako on tvrdi, dokaze da su mu nešto radili.

 

 

U svakom slučaju, oglas o prodaji ranča izazvao je podeljena interesovanja. Dok je jedne priča o vanzemaljcima koji tetoše imanje obeshrabrila, drugima je taj detalj bio i više nego zanimljiv.

 

Kuća na imanju ima pet spavaćih soba, četiri kupatila i veliki bazen.

 

Kurir.rs/Globalnews.com
Foto: Youtube/Printscreen

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

KURIR TV VESTI UŽIVO: Evo zbog čega je pijani vozač jutros gazio ljude u Beogradu

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...