(VIDEO) DANSKI MONSTRUM PONOVO ŠOKIRAO: Raskomadao sam novinarku i bacio u more!
Foto: Printskrin/Facebook

Obrt u ubistvu Kim Val

(VIDEO) DANSKI MONSTRUM PONOVO ŠOKIRAO: Raskomadao sam novinarku i bacio u more!

Planeta -

Danski pronalazač Peter Madsen priznao je da je raskomadao telo švedske novinarke Kim Val, na svojoj podmornici, ali tvrdi da je nije ubio, saopštila je danska policija.

On je izjavio da se novinarka otrovalarla ugljen-monoksidom u kabini podmornice, dok je on bio na palubi, prenosi AP. Ovo je nova verzija o smrti švedske novinarke. posle prijavčljivanja njenog nestanka u avgustu kada se ukrcala na Madsenovu podmornicu kako bi napravila priču o njemu.

Madsen se najpre držao priče da je novinarku posle intervjua iskrcao na kopno, ali je ubrzo njen torzo pronađen kako pluta u moru. Svoju podmornicu Nautilus ovaj danski pronalazač u međuvremenu je potopio, tvrdeći da je potonula zbog tehničkog kvara, međutim, veruje se da je to uradio kako bi sakrio tragove zločina.

Druga verzija njegove odbrane bila je da je Kim Val stradala u nezgodi na podmornici, kad je poklopac udario u glavu, pa je on njeno telo potom bacio u more, da bi konačno priznao da je nesrećnu ženu isekao na komade, ali ne i da je ubio.

Kako se navodi, on je priznao da je raskomadao njeno telo i bacio ga u zaliv, zajedno sa njenom odećom. DNK žrtve pronađen je na mnogim delovima tela uglednog filantropa, uključujući ogrebotine po licu i vratu.

U međuvremenu je su istražioci pretražujući potonulu podmornicu, otkrili snimke na Madsenovom računaru koj prikazuju mučenja i komadanja drugih žena, pa se sumnja da novinarka nije jedina njegova žrtva.

Kurir.rs/Gardijan

Foto printscreen Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track