ISPITIVANJE NARKO-DILERA JE NAGLO PREKINUTO: Umesto da odgovara inspektorima, upotrebio je tajno oružje
Foto: Jackson County Detention Center

efikasno

ISPITIVANJE NARKO-DILERA JE NAGLO PREKINUTO: Umesto da odgovara inspektorima, upotrebio je tajno oružje

Planeta -

Osumnjičeni koga su ispitivali policajci u Kanzasu, u američkoj saveznoj državi Misuri, puštao je vetrove tokom ispitivanja, što je toliko smetalo policajcima da su zaustavili taj deo istrage, piše ugledni BBC.

Šon Sajks (24) osumnjičen je za nezakonito posedovanje droge i oružja nakon što su ga policajci drugi put u dva meseca zaustavili i pronašli mu oružje i drogu.

Nakon prvog hapšenja, do kojeg je došlo još u septembru, Sajks se tokom ispitivanja odgovarajući na pitanje o tome gde živi, nagnuo na jednu stranu stolice i 'glasno prdnuo', što je formulacija unesena i u službeni zapisnik.

Detektiv je napisao da je 'Sajks i nakon toga nastavio s flatulencijom, pa je ispitivanje prekinuto'.

U to vreme nisu podigli optužnicu protiv njega, a sam Sajks je negirao da su oružje i droga njegovi, ali kako je nedavno ponovno zaustavljen i ulovljen s nedopuštenim predmetima, konačno je optužen zbog posedovanja ukradenog pištolja i kokaina namenjenog prodaji.

Eksplozivni detalji o drami u policijskoj postaji objavljeni su tek ovih dana, nakon što je sve isplivalo na sudskom postupku, koji je već započeo.

Kurir.rs/Jutarnji.hr

Foto: Jackson County Detention Center

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track