Najnovije vesti

STRAVIČNA VIZIJA ZBOG KOJE JE I VANGI POZLILO: Ovo venčanje će ubiti devojku! Umrećemo zajedno!
Foto: Profimedia/Printscreen Youtube

PROROČICA O DAJANI

STRAVIČNA VIZIJA ZBOG KOJE JE I VANGI POZLILO: Ovo venčanje će ubiti devojku! Umrećemo zajedno!

Planeta

Neverovatnih 750 miliona ljudi u 74 zemlje pratilo je televizijski prenos senzacionalne ceremonije, venčanja decenije između Dajane Spenser i Čarlsa, princa od Velsa. Hiljadama kilometara dalje, bugarska proročica imala je stravičnu viziju.

"Ovo venčanje će ubiti devojku", izustila je kratko, a zbog takve vizije i njoj samoj se smučilo.

 

"Dve nedelje su se Čarls i Dajana ponašali kao da su začarani. Prvi put otkako radim za princa, nisam  morao ujutro da ga budi", svedočio je Čarlov sobar

 

A onda... poput kule od karata sve je počelo da se urušava.

Dajana je uvek i na svakom koraku bila pod intenzivnom prismotrom gomile novinara i foto-reportera. Fotografije princeze na tržištu tabloida svaki dan rušile su rekorde. Vredele su bogatstvo. Pogotovo nakon razvoda od Čarlasa zbog prevara, iščezle ljubavi, nepoštovanja – odnos iz bajke pretvorio se u pravu noćnu moru.

 

Princ Čarls je ubrzo nakon venčanja nastavio vezu s bivšom ljubavi Kamilom Parker, s kojom se posle Dajanine smrti i oženio. Čarls i Dajana su od 1992. živeli odvojeno, a razveli su se 1996. Tokom razvoda veka Britanci su simpatije najviše gajili prema voljenoj princezi.

 

"Proživljavam najgore dane. Sve mi se sada može dogoditi. Na primer, kvar na kočnicama, nesreća ili smrt", pisala je Dajana.

Posle njene smrti pojavio se niz bizarnih teorija zavera.

 

"Dajanu su ubili kako bi kraljevska porodica bila pošteđena sramote koja bi neizostavno usledila udajom bivše supruge prestolonaslednika za muslimana", bila je jedna od njih.

 

Vanga je, uprkos tome što se često gubila, a vizije nije mogla da smesti u tačan vremenski okvir, osetila da će dve velike žene napustiti ovaj svet gotovo istovremeno – ona sama i Dajana.

 

"Ona će čuti o mojoj smrti, ali ćemo umreti zajedno", zaključila je Vanga, koja je preminula godinu dana pre Dajane.

 

Kurir.rs/ 24sata.hr

Foto: Profimedia i Printscreen/ Youtube

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

Od bajke do tragedije - smrt princeze Dajane i dalje obavijena velom tajne

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...