ROĐAK MEGAN MARKL SE BAVI NEOBIČNIM POSLOM: Ako ovo ponese na venčanje, mogao bi da se nađe iza rešetaka
Foto: Profimedia, AP

zanimljivosti s mladine strane

ROĐAK MEGAN MARKL SE BAVI NEOBIČNIM POSLOM: Ako ovo ponese na venčanje, mogao bi da se nađe iza rešetaka

Planeta -

Mesec dana ostalo je do venčanja godine na kojem će sudbonosno "da" izgovoriti američka glumica Megan Markl (36)i nestašni britanski princ Hari (33).

Svadba je zakazana za 19. maj, a kako se slavlje približava, britanski mediji sve veću pažnju posvećuju porodici Megan Markl, nove snaje kraljice Elizabete Druge.

Zgrće milione

Tako Dejli mejl prenosi da Tajler Duli, nećak Megan Markl (25), ima farmu marihuane u Oregonu i da zgrće milione dolara gajeći ovu laku drogu.

Tajer Duli je pionir u industriji marihuane, koja je potpuno legalna u većem delu SAD. Ali ukoliko bude dolazio na svadbu i sa sobom ponese džoint da se opusti, rizikuje da narednih nekoliko godina provede iza rešetaka.

"Mi smo veoma strastveni u gajenju marihuane i svih dobrih stvari koje ona donosi", kaže Duli i najavljuje da će u čast tetkine svadbe napraviti novu hibridnu vrstu kanabisa koju će nazvati „markl sparkl“ (Markl sjaj).

"Ako me Megan i princ Hari posete, rado ću im omogućiti da probaju neki od proizvoda", kaže Duli.

U biznisu je i njegov stariji brat Ti Džej, dok majka Trejsi (52) radi na prodaji i reklamiranju.

Niz proizvoda

"Prvi džoint sam zapalio u srednjoj školi. Danas ne koristim kanabis", dodaje Duli, čija farma marihuane se prostire na površini od pola hektara.

On ima i skladište površine 550 kvadratnih metara i zapošljava 25 radnika. Posetiocima nudi niz proizvoda - od džointa (pet dolara) do bočice od desetak grama ulja od kanabisa, čija je cena 350 dolara. Tu su još i gumeni medvedići s ukusom marihuane i keks. Marihuana je legalna u Oregonu od 2015.

foto: Reuters

Tuga u Bakingemskoj palati

KRALJICA USPAVALA PSA

Britanska kraljica Elizabeta Druga je skrhana bolom zbog gubitka poslednjeg ljubimca, psa rase velški korgi pod imenom Volou, koga je imala 13 godina. On je morao da bude uspavan jer je oboleo od raka i nije mu bilo pomoći. Kraljica je odlučila da on bude uspavan kako bi mu skratila muke. Elizabeta Druga je prvog psa dobila za 18. rođendan, a do sada ih je imala više od 30 i uglavnom su svi bili iste rase.

Kurir / E.K.

Foto: Profimedia, AP, Reuters

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track