Najnovije vesti

EKSKLUZIVNO! EVO DOKAZA DA SU POŽARI PODMETNUTI! GRK ULOVIO PIROMANA: Upalio je 3 vatre ispred mene! Evo ga opet, upalio je još jednu! (VIDEO)
Foto: Printscreen Facebook/Giorgos Mitropoulos

PAKAO NA JUGU GRČKE

EKSKLUZIVNO! EVO DOKAZA DA SU POŽARI PODMETNUTI! GRK ULOVIO PIROMANA: Upalio je 3 vatre ispred mene! Evo ga opet, upalio je još jednu! (VIDEO)

Planeta

Grk Jorgos Mitropulos prijavio je policiji piromana koji je na njegove oči podmetnuo nekoliko požara. 

Mitropulos je piromana uočio u Maratiji i neko vreme ga pratio, a paralelno je razgovarao s policijom i prenosio im svaki detalj svoje potere.

Policija: Izvolite. Mitropulos: Evo ponovo vas zovem iz Maratije, već sam vas zvao pre nešto vremena... Policija: Da? Mitropulos: Recite svojim momcima... ja sam vam prijavio čoveka koji je podmetnuo vatru. Policija: Da, znam. Mitropulos: Molim vas dajte im moj broj telefona da me nazovu jer su otišli negde drugde, nisu ga pronašli, evo ja ga upravo pratim. Policija: Da li je podmetnuo još neku vatru, gospodine? Mitropulos: Upravo je podmetnuo tri nedaleko od mene Policija: Razumem. Mitropulos: Dajte, molim vas, moj telefon momcima. Ženski glas: Evo ga opet, podmetnuo je još jedan! Mitropulos: Evo upalio je još jednu vatru... Policija: (diktira broj telefona patroli) Mitropulos: Baš sad ispred nas! Policija: Razumeo sam, kako se vi zovete? Mitropulos: Mitropulos se zovem. Policija: Mitropulos? Mitropulos: Da, da, i snimio sam sve kamerom!

U požarima koji su u ponedeljak počeli da haraju u okolini Atine poginulo je 79, a povređeno više od 180 ljudi. Među žrtvama ima mnogo dece, a strahuje se da će crni bilans rasti.

Kurir.rs

Foto: Printscreen Facebook/Giorgios Mitropoulos

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...