EKSKLUZIVNO! EVO DOKAZA DA SU POŽARI PODMETNUTI! GRK ULOVIO PIROMANA: Upalio je 3 vatre ispred mene! Evo ga opet, upalio je još jednu! (VIDEO)
Foto: Printscreen Facebook/Giorgos Mitropoulos

PAKAO NA JUGU GRČKE

EKSKLUZIVNO! EVO DOKAZA DA SU POŽARI PODMETNUTI! GRK ULOVIO PIROMANA: Upalio je 3 vatre ispred mene! Evo ga opet, upalio je još jednu! (VIDEO)

Planeta -

Grk Jorgos Mitropulos prijavio je policiji piromana koji je na njegove oči podmetnuo nekoliko požara.

Mitropulos je piromana uočio u Maratiji i neko vreme ga pratio, a paralelno je razgovarao s policijom i prenosio im svaki detalj svoje potere.

Policija: Izvolite. Mitropulos: Evo ponovo vas zovem iz Maratije, već sam vas zvao pre nešto vremena... Policija: Da? Mitropulos: Recite svojim momcima... ja sam vam prijavio čoveka koji je podmetnuo vatru. Policija: Da, znam. Mitropulos: Molim vas dajte im moj broj telefona da me nazovu jer su otišli negde drugde, nisu ga pronašli, evo ja ga upravo pratim. Policija: Da li je podmetnuo još neku vatru, gospodine? Mitropulos: Upravo je podmetnuo tri nedaleko od mene Policija: Razumem. Mitropulos: Dajte, molim vas, moj telefon momcima. Ženski glas: Evo ga opet, podmetnuo je još jedan! Mitropulos: Evo upalio je još jednu vatru... Policija: (diktira broj telefona patroli) Mitropulos: Baš sad ispred nas! Policija: Razumeo sam, kako se vi zovete? Mitropulos: Mitropulos se zovem. Policija: Mitropulos? Mitropulos: Da, da, i snimio sam sve kamerom!

U požarima koji su u ponedeljak počeli da haraju u okolini Atine poginulo je 79, a povređeno više od 180 ljudi. Među žrtvama ima mnogo dece, a strahuje se da će crni bilans rasti.

Kurir.rs

Foto: Printscreen Facebook/Giorgios Mitropoulos

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track