MISTERIOZNA SMRT BRITANSKOG TEORETIČARA KOJI JE MNOGO ZNAO O NLO: Povratio je 2 litra crne tečnosti i umro, ali je uspeo da pošalje poslednji SMS majci! (VIDEO)
Foto: Printscreen Facebook

istraživanje ga koštalo života

MISTERIOZNA SMRT BRITANSKOG TEORETIČARA KOJI JE MNOGO ZNAO O NLO: Povratio je 2 litra crne tečnosti i umro, ali je uspeo da pošalje poslednji SMS majci! (VIDEO)

Planeta -

Maks Spirs (39), jedan od najistaknutijih teoretičara zavere, preminuo je pod nerazjašnjenim okolnostima u julu pre dve godine, a uzrok njegove smrti ostao je misterija.

Spirs je preminuo nakon što je otišao na konvenciju u Poljsku i pre nego što je pronađen mrtav poslao je majci SMS poruku: "Tvoj dečak je u nevolji. Ako mi se nešto desi, nemoj prestati da istražuješ."

Spirsova majka Vanesa Bejts (63) misli da je njen sin svojim interesovanjem i istraživanjem NLO i prikrvanja takvih slučajeva od strane vlada, stvorio moćne neprijatelje koji bi ga želeli mrtvog.

Pre nego što je preminuo on je povratio dva litra neke crne tečnosti. Istraga još uvek traje, a dva velika dokaza o kojima se priča i koji će biti analizirani na zakazanom ročištu su laptop i mobilni, sa kojih su izbrisani svi podaci pre nego što su ih vlasti vratile porodici.

Spirs je bio je jedan od najistaknutijih članova online zajednice koja veruje u brojne teorije zavere i veliki "ekspert" za vanzemaljce.

Prvo ročište održano je u decembru 2016, kada je javnost saznala jezive detalje njegove smrti, a potom je nastavak odgođen do prošle godine. Sledeće ročište zakazano je za početak januara 2019...

Poljski zvaničnici su objavili da je njegova smrt nastupila "prirodnim putem", međutim zbog njegove poruke majci, britanske vlasti su otvorile istragu.

Velika misterija je i zašto su sa mobitela i laptopa izbrisani svi podaci, a nejasni su i nelogični detalji oko pružanja medicinske pomoći kad je Spirsu pozlilo.

Pošto je njegovo telo vraćeno u Veliku Britaniju, britanski stručnjaci nisu mogli da otkriju šta je bio uzrok smrti.

Kurir.rs/San

Foto printscreen Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track