TINEJDŽER BRUTALNO UBIO DEVOJČICU (14): Posle toga je imao SEKS sa njenim mrtvim telom, a na suđenju je sve ZAPREPASTIO (VIDEO)
Foto: Reuters

Tuga

TINEJDŽER BRUTALNO UBIO DEVOJČICU (14): Posle toga je imao SEKS sa njenim mrtvim telom, a na suđenju je sve ZAPREPASTIO (VIDEO)

Planeta -

Tinejdžer je u Londonu napastvovao i ubio četrnaestogodišnju učenicu, pa je seksualno zloupotrebio njeno telo.

Šesnaestogodišnjak, koji se iz pravnih razloga ne može imenovati, optužen je za ubistvo Viktorije Sokolove u aprilu ove godine. Njeno beživotno telo pronašao je prolaznik u Vest parku u Vulverhemptonu.

Obdukcija je zaključila da je Viktorija, rodom iz Litvanije, a nastanjena u Vulverhemptonu, umrla od udarca tupim predmetom u glavu. Porotnici su istakli da je optuženi ubio i analno silovao Viktoriju.

U ponedeljak je tinejdžer otišao na sud, gde je negirao ubistvo i napastvovanje. Tužilac Džonatan Ris će otvoriti slučaj protiv mladića u sredu.

"Biće DNK dokaza u slučaju, kao i izjava žrtvine majke i očuha", naveo je on.

"Viktorija Sokolova bila je rodom iz Litvanije i napadnuta je u Vest parku između 11. i 12. aprila ove godine", rekao je branilac Adam Kejn. "Osumnjičeni ima samo šesnaest godina. Bićete u prilici da čujete svedočenja mnogih ljudi, uključujući njenog očuha, biološke majke i njenih prijatelja", dodao je on.

Obučen u plavu majicu i farmerke, optuženi je progovorio samo kako bi se izjasnio nevinim po tri tačke optužnice, pre nego što je poslat natrag u pritvor za maloletnike. Viktoriju je porodica opisala kao "malog anđela", koji im je činio živote "koloritnim i svrsishodnim".

Očekuje se da će suđenje trajati bar dve nedelje.

Kurir.rs/Mirror

Foto: Reuters

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track