Najnovije vesti

MOJ OTAC, VOĐA NAJOPASNIJE BANDE NA SVETU DAVAO JE SVOJIM PRIJATELJIMA DA ME SILUJU I TUKU: Progovorila ćerka vođe JAKUZA! BRUTALNI DETALJI! (FOTO, VIDEO)
Foto: Printscreen/ Instagram

JEZIVA ISPOVEST

MOJ OTAC, VOĐA NAJOPASNIJE BANDE NA SVETU DAVAO JE SVOJIM PRIJATELJIMA DA ME SILUJU I TUKU: Progovorila ćerka vođe JAKUZA! BRUTALNI DETALJI! (FOTO, VIDEO)

Planeta

Šoko Tendo još uvek ima ožiljke od brutalnog silovanja i prebijanja, koje su nad njom činili članovi bande kojoj je pripadao i njen otac, u otrcanoj hotelskoj sobi dok je bila tinejdžerka.

Njen otac Hirojasu Tendo bio je član najopasnije bande na svetu – japanskih "jakuza" – i primoravao ju je na seksualno ropstvo u periodu od pet godina, posle čega je uspela da pobegne.

Banda od 35.000 članova čini da mafija izgleda kao obdanište. Poznata je po masovnim ubistvima, trgovinom organima i ritualnom odsecanju malog prsta.

Dok statistike pokazuju da se divlja kriminalna grupa smanjuje, samo ove nedelje jedan član upucan je u Tokiju pred desetinama svedoka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My inspiration #Shokotendo #shokotendoyakuzamoon #yakuzadaughter

A post shared by Abdullah Cho Anugrah (@choanugrah) on

Žene imaju loš status u "jakuzama" i supruge i ćerke često prisiljavaju na prostituciju njihovi sopstveni članovi porodice.

Šoko Tendo, kćerka vođe bande, napisala je memoare o svom iskustvu, otkrivši da je njen otac dozvoljavao da je drugi članovi siluju u više navrata, od čega je ležala "krvava i u moridcama" u hotelskoj sobi.

Kao rezultat toga navukla se na drogu, kojom su je "jakuze" snabdevale.

Šoko su neretko i surovo prebijali isti oni za koje je njen otac bio zadužen, od čega su joj ostajale modrice, slomljene kosti i napukla bubna opna.

"Svaki put kada sam upoznavala novog muškarca, mislila sam da će biti drugačije", rekla je ona.

Sada je u svojim ranim pedesetim godinama. Podvrgla se plastičnim operacijama da sakrije svoje povrede, ali su emotivni i fizički ožiljci ostali.

Veruje se da "jakuze" vode trgovinu belim robljem u Japanu, gde mame žene širom sveta uz obećanje vize. Oduzimaju im pasoše i stvaraju im dugove, zbog kojih ih prisiljavaju da rade u bordelima, kako bi ih isplatile. Pretpostavlja se da su kapitalizovali status destinacije za seks turizam u Aziji.

Kurir.rs/ Sun

Foto: Printscreen/ Instagram

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...