POSLEDNJI PUT JE VIĐENA NA SNIMKU SA ĆERKICOM, A ONDA JE NAĐENO 5 ZUBA I KRVAV ČARŠAV: Policija je upala u kuću njenog verenika, a onda je počelo da se odmotava klupko TAJNI (VIDEO)
Foto: Printscreen/ Facebook

OBJAVLJENI NOVI DETALJI

POSLEDNJI PUT JE VIĐENA NA SNIMKU SA ĆERKICOM, A ONDA JE NAĐENO 5 ZUBA I KRVAV ČARŠAV: Policija je upala u kuću njenog verenika, a onda je počelo da se odmotava klupko TAJNI (VIDEO)

Planeta -

Policija je objavila 21 nalog povezan sa optužbom za ubistvo protiv Patrika Frejzija koji je, kako se smatra, ubio svoju 29-godišnju verenicu i majku njihove jednogodišnje ćerke Kelsi Beret.

Vlasti su uhapsile Patrika Frazeija skoro mesec dana pošto je Beret, majka njegove 1-godišnje ćerke, nestala na Dan zahvalnosti blizu Vudlend parka, grada između Denvera i Kolorado Springsa.

Nalozi iznose detalje svakog koraka istrage nestanka majke Kelsi Beret, koji su doveli policiju do toga da optuže Frejzija za ubistvo. Objašnjava se i kako je bivša medicinska sestra iz Ajdaha Kristal Li Keni pomogla Frejziju da prikrije ubistvo. Keni je izjavila da je kriva za saučesništvo jer je pomogla Frejziju da se reši mobilnog telefona žrtve.

Beretova je poslednji put viđena živa kad ju je nadzorna kamera snimila na putu u Vudlend Parku sa ćerkom. Istražitelji smatraju da je Frejzi ubio verenicu u njenom stanu istog dana. Nedelju dana posle toga, prijavljen je nestanak.

Pretresom Frejzijeve kuće u Florisantu, gde je on živeo sa majkom, policija je otkrila krvavi čaršav i pet zuba, od čega su četiri bila u jednoj a preostali u drugoj koverti. Tada je zaplenjeno 67 predmeta.

Frejzi je ranije rekao policiji da je poslednji put video Beret 22. novembra, kada je pokupio njihovu ćerku, i policija je znala da je on poslednja poznata osoba koja je videla Beretaovu živu.

foto: Printscreen/ Facebook

Frejzi je dobrovoljno dao svoj telefon na pretres i dozvolio policajcima da uzmu uzorak DNK 12. decembra, rekao je njegov advokat.

Dva dana kasnije, istražitelji su pročešljali njegovu kuću i imovinu od 30-ak hektara.

Policija je otkrila krv i u toaletu u Beretinom stanu, zbog čega su posumnjali u ubistvo. Tu je i pismo koje je Frejzi napisao tri nedelje pre nestanka verenice, u kojem raspravlja o tome da starateljstvo nad njihovom ćerkom preda svojoj majci.

Kurir.rs/ NBC

Foto: Printscreen/ Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja