Najnovije vesti

SVI ĆETE ISTRUNUTI, VI STE ĐAVOLI, LOPOVI I LAŽOVI: Pamela popljuvala sve žive zbog hapšenja Džulijana Asanža! Nije štedela reči! Evo na koga se obrušila
Foto: EPA

pobesnela

SVI ĆETE ISTRUNUTI, VI STE ĐAVOLI, LOPOVI I LAŽOVI: Pamela popljuvala sve žive zbog hapšenja Džulijana Asanža! Nije štedela reči! Evo na koga se obrušila

Planeta

Holivudska glumica Pamela Anderson nazvala je danas SAD, Veliku Britaniju i Ekvador "đavolima, lažovima i lopovima", pošto je njen prijatelj, osnivač Vikiliksa, Džulijan Asanž uhapšen u ambasadi Ekvadora u Londonu.

"I vi ćete istrunuti. A mi ćemo ustati", poručila je Andersonova na Tviteru.

Ona je dodala da je šokirana zbog njegovog hapšenja, ocenivši da na snimku na kojem se vidi kako ga izvode iz zgrade ambasade i uvode u policijski kombi, on izgleda veoma loše.

"Kako si mogao, Ekvadore?", upitala je Pamela Anderson, a potom i odgovorila: "jer vas je razotkrio".

Isto pitanje postavila je Velikoj Britaniji.

"Naravno, ti si američka k***a i treba ti skretanje pažnje sa tvog idiotskog Bregzit sr**a", navela je glumica.

A kada je reč o SAD, napisala je: "Ova toksična kukavica od predsednika, on treba da okupi svoju bazu? Ti si sebičan i okrutan. I zbog tebe je ceo svet nazadovao".

foto: AP/Frank Augstein

Asanž (47) je uhapšen danas u ambasadi Ekvadora u Londonu, pošto mu je vlada te zemlje ukinula azil.

U ekvadorskoj ambasadi Asanž se nalazio od 2012. godine, kako bi izbegao izručenje Švedskoj koja ga je teretila za seksualno zlostavljanje.

Asanž je negirao optužbe i odbijao izručenje, strahujući da će ga Švedska predati vlastima SAD koje ga optužuju za obelodanjivanje poverljivih vojnih i diplomatskih dokumenata.

Kurir.rs/Tanjug Foto: EPA

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...