7 MRTVIH U STRAVIČNOM KARAMBOLU: Prešao u suprotnu traku i napravio haos! Jezivi lančani sudar šokirao i policiju! (VIDEO)
Foto: Printscreen: Youtube/11Alive

HOROR U AMERICI

7 MRTVIH U STRAVIČNOM KARAMBOLU: Prešao u suprotnu traku i napravio haos! Jezivi lančani sudar šokirao i policiju! (VIDEO)

Planeta -

Sedmoro ljudu je poginulo u subotu u lančanom sudaru na autoputu u američkoj saveznoj državi Džordžiji. Nesreća se dogodila kada je terenac prešao u suprotnu traku, saopštile su vlati.

Na osnovu snimaka i fotografija koji su osvanuli na društvenim mrežama može se videti kako su vozila oštećena nakon nesreće, koja se dogodila oko 130 kilometara severoistočno od Atlante, nedaleko od granice Džordžije i Južne Karoline.

Do nesreće je došlo u subotu oko 13:45 časova, a u sudaru u okrugu Frenklin su učestvovala tri vozila.

U saopštenju policije se navodi da je jedno vozilo iz nepoznatog razloga prešlo u drugu traku i da je udarilo Ševrolet kombi koji je išao prema jugu. Ovo je dovelo do lančena reakcije, pa je u sudaru učestovovao još jedan kombi.

Četvoro putnika iz Ševroleta je na mestu poginulo, rekle su vlasti. Oni su dodali da je u drugom vozilu troje ljudi izgubilo živote, dok je troje povređeno, a jedna osoba je u kritičnom stanju.

Policija nije odmah objavila indetitete nastradalih putnika. Lokalni šerif Stiv Tomas je rekao da je u pitanju najgori sudar sa najvećim broj poginulih, koji je on video u čitavoj svojoj karijeri.

Kurir.rs/Dejli Mejl

Foto: Printscreen: Youtube/11Alive

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track