Najnovije vesti

ALEKSEJ (15) NASMRT JE PRETUKAO SESTRU ČEKIĆEM: Posvađali su se oko tableta, ubio je na spavanju, telo bacio kod komšije
Foto: Profimedia

jezivo

ALEKSEJ (15) NASMRT JE PRETUKAO SESTRU ČEKIĆEM: Posvađali su se oko tableta, ubio je na spavanju, telo bacio kod komšije

Planeta

Aleksej (15) nasmrt je čekićem pretukao svoju desetogodišnju sestru Ludu nakon što su se posvađali oko tableta. Stravičan zločin dogodio se tokom noći u njihovom domu u Tarazu u Kazahstanu.

Dečak je na sestru nasrnuo dok je spavala. Devojčica je pronađena sa slomljenom lobanjom i izdahnula je pre nego što je stigla Hitna pomoć.

Komšije kažu da su se tokom dana Aleksej i Luda svađali nedaleko od kuće, a sukob je izbio, po svemu sudeći, zbog tableta.

"Čula sam ih da se svađaju oko tableta, i videla sam da Aleksej ima čekić u ruci", rekla je Šinar Mirzakmetova, komšinica.

Kako navodi Dejli mejl, Aleksej je gejmer, a Luda mu je navodno tražila tablet da bi mogla da uči. Nakon svađe devojčica je otišla kući i legla je da spava, a Aleksej je uzeo čekić i zadao joj više udaraca u glavu. Njeno telo je potom izneo iz kuće i odneo do komšijskog dvorišta.

Dečak se potom presvukao i otrčao do roditelja govoreći da mu je sestra nestala.

"Porodica je odmah krenula u potragu za detetom, a Aleksej je sve vreme pomagao da se pronađe devojčica. On je roditelje i doveo do tela. Tada su pozvali policiju", rekao je izvor iz istrage.

Komšinica Kristina Gosteva tvrdi da je telo devojčice bilo unakaženo. Navodno joj je deo smrskane lobanje otpao kada su lekari podigli njeno telo sa zemlje.

Dečak je ubrzo saslušan i priznao je zločin. Preti mu 15 godina robije.

"U kući je pronađen čekić kojim je počinjeno ubistvo sa tragovima krvi žrtve, kao i dečakova krvava majica. Dečak je tokom saslušanja rekao da je ubio sestru jer ga je baš razbesnela", rekao je Ardak Madimarov, policijski komandir.

Kurir.rs/Dejli Mejl/Telegraf.rs

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...