PAKLENA VOŽNJA NEMAČKOG INFLUENSERA: Ilegalno se trkao lamborginijem po auto-putu, za vozača škode je bilo kobno! (VIDEO)
Foto: Screenshot

brutalno

PAKLENA VOŽNJA NEMAČKOG INFLUENSERA: Ilegalno se trkao lamborginijem po auto-putu, za vozača škode je bilo kobno! (VIDEO)

Planeta -

Poznati influenser uhapšen je u Nemačkoj nakon što se svojim "lamborgini aventadorom S" zabio u "škodu" i ubio vozača tokom ilegalne ulične trke.

Ta stravična nesreća dogodila se prošle nedelje na deonici autoputa A66 u blizini nemačkog grada Hofhajma.

Za volanom zelenog "lamborginija" nalazio se Instagram influenser Navid Alfa, koji na toj popularnoj mreži ima preko milion sledbenika.

Nemački Bild izveštava da je vozač izgubio kontrolu nad italijanskom egzotikom i zabio se u zaštitnu ogradu pre nego što je udario "škodu" i "opel".

Odmah nakon sudara, "lamborgini" i "škoda" su se zapalili i dok je Navid Alfa uspeo da se izvuče iz kola, vozač "škode" nije imao te sreće i tragično je preminuo na mestu događaja.

Video snimljen neposredno pre nesreće prikazuje influensera koji ubrzava autoputem u svom zelenom Aventadoru, a zatim beli Aventador Roadster i Porše 911 GT3 u divljoj vožnji kroz nekoliko traka.

Navodno je uticajni igrač prebačen u obližnju bolnicu nakon sudara i trenutno se nalazi u policijskom pritvoru. Slično tome, 26-godišnji vozač Poršea uhapšen je ubrzo nakon pada, ali istražitelji još uvek tragaju za vozačem drugog Lamborginija koji je učestvovao u trci.

Korisnik Instagrama rado je na svom profilu delio razne video zapise o sebi i zelenom Aventadoru S, uključujući i jednu „priču“ gde vozi jednom rukom, a drugim mobilnim telefonom beleži brzinu od 200 km/h.

Kurir.rs/Jutarnji.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track