SEKS SNIMCI BAJDENOVOG SINA Foks objavio skandalozne fotografije iz njegovog laptopa: Hanter, prostitutke i pas u krevetu! VIDEO
Foto: screenshot, Profimedia, EPA-EFE/OLIVER CONTRERAS / POOL

bruka

SEKS SNIMCI BAJDENOVOG SINA Foks objavio skandalozne fotografije iz njegovog laptopa: Hanter, prostitutke i pas u krevetu! VIDEO

Planeta -

Dve udarne emisije Foks Njuza u četvrtak uveče prikazale su eksplicitne fotografije sa navodnog seks snimka Hantera Badena.

Džoš Bosvel iz Dejli Mejla pridružio se Takeru Karlsonu nakon pisanja teksta o tome „šta NIJE BILO u knjizi Hanter Bajden-a“.

Na prvoj fotografiji navodno je prikazan Hanter na leđima dok dve gole žene sede na njemu, a na krevetu se nalazi i pas.

Na drugoj emitovanoj fotografiji navodno se vidi nasmešeni Hanter dok je vuče ženu za kosu. Bosvel je to opisao kao „prilično uznemirujuće stvari“.

Pokazali su i fotografiju onoga što je Mejl opisao kao „usta od meta“.

Hanter - koji je nedavno objavio memoare, Beautiful Things - otvoreno je pisako o svojoj borbi sa zavisnošću od droga i oporavkom. Isti snimci objavljeni su u emisiji Šona Henitija sa Kendans Oven.

Bajden, 51-godišnji pravnik, je na 255 stranica knjige, za kojom već vlada pomama i jagma, piše o svojoj zavisnosti od droga i alkohola ali i o tragedijama koje su ga zadesile - smrti majke i brata Boa.

U autobiografiji, Bajden piše o tome kako je alkohol prvi put probao kao 8-godišnjak kada se dočekao čaše šampanjca na žurci kojom je njegov otac slavio ponovnu pobedu na izborima za Senat.

Prvi put se napio kao 14-godišnjak, a za vreme studija na Džordžtaunu i Jejlu se nije ni treznio.

Prijavio se na odvikavanje kada je već bio trostruki otac ali je pokleknuo u avionu, kada je od stjuardese naručio koktel i do kraja leta slistio još tri. Ne krije da je uvek bio sklon alkoholu ali kaže da ga je definitivno dotukla smrt starijeg brata Boa, državnog tužioca koji je kao 46-godišnjak preminuo od glioblastoma, zloćudnog tumora mozga.

Tada mu se definitivno raspao brak: i to zbog veze sa udovicom pokojnog brata, koja je jedina, kako je izjavio, mogla da razume njegovu tugu i bol.

Uz to se navukao i na kokain i na njegov mnogo jeftiniji derivat krek koji je kupovao na ulici: njegova dilerka je bila sredovečna beskućnica, čije ime u knjizi nije želeo da objavi. Ali se nada da će mu se nakon objavljivanja knjige javiti - ako je još živa - da joj pomogne, što smatra svojom misijom.

Kurir.rs/mediaite.com

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track