Najnovije vesti

UĆUTI VIŠE! Žena najurena sa posla jer je previše pričala, sud stao na stranu poslodavca
Foto: Profimedia

pričalica trejsi

UĆUTI VIŠE! Žena najurena sa posla jer je previše pričala, sud stao na stranu poslodavca

Planeta

Žena koja je toliko pričala na poslu da je dobila nadimak "pričalica", izgubila je slučaj na sudu kome se žalila zbog nezakonitog otpuštanja.

Šefovi su upozorili Trejsi Bodman da joj je radni učinak loš, nakon što je uhvaćena kako po pola sata priča sa kolegama. Osoblje u AA Vargejmsu, onlajn prodavnici igračaka i video igara, nije moglo da se odbrani od "pričalice Trejsi" i radi, već su morlai da stoje i slušaju je kako priča.

Trejsin posao je trpeo. Umesto 15 do 20 mejlova koliko je trebalo da pošalje tokom jednog sata, ona bi poslala 4 do 5. Kada su je šefovi pozvali na razgovor i upozorili da smanji priču, Bodman se rasplakala i ubrzo potom dala otkaz.

Onda je pred sudom tvrdila da nije bila dobro obučena, da joj nije bilo dozvoljeno da koristi telefon na poslu, da joj je zabranjivano da razgovara sa kolegama i da je zbog takvog ponašanja uprave bila primorana da ode.

Sudija Hejzel Oliver je odbacila sve njene tvrdnje rekavši da je disciplinski postupak protiv Bodman pokrenut jer nije ispunjavala radnu normu.

Kurir.rs/San

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track