PROSLAVA ROĐENDANA KOJA SE PRETVORILA U HOROR Tinejdžera odvukla ajkula u more! Izgubio 70 odsto krvi: Srećan sam što sam živ
Foto: Facebook/Burn and Reconstructive Centers of America

florida

PROSLAVA ROĐENDANA KOJA SE PRETVORILA U HOROR Tinejdžera odvukla ajkula u more! Izgubio 70 odsto krvi: Srećan sam što sam živ

Planeta -

Tinejdžer (15) koji je bio na rođendanskom putovanju sa svojom porodicom kod Floride Kiz u Sjedinjenim Državama preživeo je napad ajkule zbog koga je izgubio 70 odsto krvi u telu.

Lukas Kruz je za svoj 15. rođendan bio na brodu sa svojom porodicom, kod arhipelaga južno od Floride, u Americi, kada ga je ajkula odvukla u more.

Tinejdžer je preživeo napad uprkos tome što je izgubio 70 odsto krvi, od povreda koje je zadobio na nogama, prenosi Miror.

Rođendanski izlet se pretvorio u horor i borbu za Lukasov život, dok su njegova majka i deda pokušavali da ga povuku nazad na brod, a ajkula je kidala njegove noge smrtonosnim ugrizima.

Lukas Kruz, Tinejdžer, preživeo napad ajkule
foto: Facebook/Burn and Reconstructive Centers of America

Na kraju su uspeli da ga oslobode, ali povrede su bile katastrofalne. Stručnjaci veruju da je dečaka napala bik ajkula koja je duga oko tri metra jer je samo ona mogla da nanese takve povrede.

Lukas kaže kako je srećan što je živ.

"Mislio sam da je to brod, ali kada sam pogledao iznad vode, video sam da nema broda blizu mene", rekao je tinejdžer.

Kada su uspeli da ga odvoje od ajkule i povuku nazad na brod, krv je bila svuda.

"Mnogo sam krvario na brodu. Mislio sam da ću izgubiti nogu. Srećom, nisam", rekao je Lukas.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track