JEZIVA SMRT MAJKE I DVOJE DECE: Skočila sa 19. sprata sa bebom i trogodišnjim sinom u naručju! Ovo je njena oproštajna poruka FOTO
Foto: VLADIMIR ZHURAVLEV / Alamy / Alamy / Profimedia

supruga ruskog vojnog oficira

JEZIVA SMRT MAJKE I DVOJE DECE: Skočila sa 19. sprata sa bebom i trogodišnjim sinom u naručju! Ovo je njena oproštajna poruka FOTO

Planeta -

Majka je navodno skočila sa visine od oko 60 metara sa bebom i sinčićem u naručju, ubivši sebe i decu, saopštila je ruska policija.

Olga Žarkova (34) i njena dva sina, stara tri godine i mesec dana, umrli su nakon pada iz stana na 19. spratu u Moskvi, gde su detektivi pokrenuli istragu.

Sumnja se da je majka dvoje dece patila od akutne postnatalne depresije pre nego što je oduzela sebi život i ubila svoju decu skočivši iz stana, piše Miror.

Žarkova, supruga ruskog vojnog oficira, navodno je napisala poruku u kojoj kaže da ne želi da ostavi svoju decu u ovom "surovom, mračnom svetu" i držala ih je u naručju kada je skočila u smrt.

"Žalila se svojim poznanicima da je imala postnatalnu depresiju. Osećala se usamljeno i umorno", rekao je izvor za policiju za Komsomolskaja Pravda.

Njen suprug Dmitrij (35) dobio je lekove za smirenje kada je stigao na mesto događaja.

Olga se žalila da je njen muž često na duže vreme odsutan od kuće zbog svojih vojnih dužnosti.

Ruski istražni komitet otvorio je istragu o ubistvu dvoje dece.

"Posmrtna psihijatrijska analiza" biće sprovedena nad majkom, navodi se u izveštajima.

Kurir.rs/Mirror

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track