OPSEDNUT JE LUTKAMA, POJAVIO SE BOS NA SUĐENJU I URLAO JE Isplivali novi detalji o otmičaru male Kleo iz Australije
Foto: EPA-EFE/RICHARD WAINWRIGHT AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT

pronađena nakon 18 dana

OPSEDNUT JE LUTKAMA, POJAVIO SE BOS NA SUĐENJU I URLAO JE Isplivali novi detalji o otmičaru male Kleo iz Australije

Planeta -

Teri Keli (36) koji je osumnjičen da je oteo malu Kleo Smit i protiv koga je podignuta optužnica trenutno se nalazi u pritvoru, a Dejli mejl Australija prenosi kako je otmičar navodno bio opsednut Brac lutkama, kao i da je imao nekoliko lažnih profila na društvenim mrežama na kojima je delio bizarne fotografije njegove kuće prepune lutkica.

Takođe, delio je fotografije navodnih članova porodice i svoje dece, ali komšije i dugogodišnji prijatelji osumnjičenog navode da on nije imao svoju decu.

Ovaj 36-godišnjak je optužen za više krivičnih dela, uključujući nasilno oduzimanje deteta mlađeg od 16 godina, a pojavio se u četvrtak na sudu za prekršaje u Karnarvonu bez cipela, u crnoj majici.

U jednom trenutku Keli je povikao 'Dolazim po tebe!', što se ni na koga posebno nije odnosilo, pre nego što je pitao sudiju: 'šta do đavola mediji rade ovde?' pokazujući na novinare koji sede u galeriji, navodi The Australian.

A sudija je odgovorio da je suđenje otvoreno.

Keli, tokom većeg dela saslušanja, nije pokazivao nikakve emocije, klimao je glavom kako bi pokazao da razume optužbe protiv njega, prenosi Dejli mejl.

Na optuženičkoj klupi su ga čuvala dva policajca.

Neobično pojavljivanje 36-godišnjaka pred sudom je podržalo navodno čudno ponašanje koje je pokazivao danima pre hapšenja, a komšije su tvrdile da su ga videle kako u lokalnoj radnji kupuje pelene.

Na pitanje australijskih medija o tome smatraju li da je Keli koristio lutke kako bi namamio devojčicu, policija nije želela da da komentar.

Policajci su u njegovoj kući pronašli nestalu devojčicu, koja je sama sedela u spavaćoj sobi na krevetu i igrala se igračkama. Kleo je nestala 16. oktobra dok je bila na kampovanju sa svojom majkom, očuhom i sestrom, a policija je uspela da je pronađe nakon 18 dana.

Kako piše Dejli mejl, u mnogim svetskim medijima pojavili su se bizarni detalji o navodnoj čudnoj opsesiji optuženog, Brac lutkama, jer brojni nalozi na društvenim mrežama povezani sa Kelijem pokazuju sobu punu lutaka.

Od Kelijevog hapšenja, pojavilo se više naloga na društvenim mrežama koji su navodno pripadali njemu, gde se hvali svojom ljubavlju prema lutkama.

Jedan nalog na društvenim mrežama navodno je isključivo posvećen lutkama, prikazujući igračke nagomilane od zida do plafona.

Detektivi su rekli da se Kleo, kada su zatekli u kući, "igrala igračkama".

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track