UZNEMIRUJUĆE! U porodično dvorište ušao ogroman piton, a onda su svi svedočili jezivoj sceni: Povratio je mačku koju je pojeo
Foto: ViralPress / Viral Press / Profimedia

jezivo

UZNEMIRUJUĆE! U porodično dvorište ušao ogroman piton, a onda su svi svedočili jezivoj sceni: Povratio je mačku koju je pojeo

Planeta -

Skoro 10 kilograma težak i dva i po metra dug piton uvukao se 7. decembra u dvorište u provinciji Surin na Tajlandu i šokirao porodicu koja se od opasne životinje sakrila u svoju kuću.

Roditelji su u strahu za svoju decu odmah nazvali dežurne službe, ali ubrzo su svedočili nemiloj sceni - golemi divlji piton ispljunuo je pred njihovim očima njihovog kućnog ljubimca.

Farmer Čalom Suksabai (65) ispričao je za lokalne medije kako je izašao u dvorište nakon što je čuo glasan lavež njihovih pasa.

0647663295, piton, Tajland
foto: ViralPress / Viral Press / Profimedia

Tada je zapazio pitona koji je pokušavao da se uvuče u dvorište, pa je hteo da zatvori vrata dvorišta, ali zmiju nije uspeo da spreči u njenoj nameri. Kada su došli lovci na zmije, imali su šta da vide.

Izvukli su pitona koji se sakrio ispod suvoh lišća, a on je povratio pred njima svoj poslednji obrok - njihovu voljenu mačku 'Mijau'.

Meštani su rekli kako ovo nije prva zmija sa kojom su se susreli, ali kako je bila izrazito agresivna.

- Naša jadna mačka nije bila dovoljno jaka da se brani, rekao je Suksabaj.

Spasilački tim odneo je zmiju u vreći kako bi proučio njeno ponašanje pre nego što je pusti u divljinu.

Kurir.rs/Jutarnji list

Bonus video:

00:14

PITON NA SLOBODI U BEOGRADSKOM ZOOLOŠKOM VRTU: Građani u panici posmatrali ZMIJU DUGU 2 METRA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track