DOBRODOŠAO KOMANDANTE: Bajdenovi dobili novog člana porodice, a prva dama najavljuje da tu neće biti kraj prinovama VIDEO
Foto: SAUL LOEB / AFP / Profimedia

prinova

DOBRODOŠAO KOMANDANTE: Bajdenovi dobili novog člana porodice, a prva dama najavljuje da tu neće biti kraj prinovama VIDEO

Planeta -

Američki predsednik DŽo Bajden je predstavio najnovijeg člana svoje porodice, štene nemačkog ovčara po imenu "Komandant".

Istovremeno, iz kancelarije prve dame Džil Bajden je saopšteno da će se mačka, koju je pre više od godinu dana obećala da će dovesti u Belu kuću, konačno pridružiti porodici Bajden u januaru.

Kako će se slagati Komandant i mačka, ostaje da se vidi.

Komandant stiže u Belu kuću nedugo pošto je iz nje u "mirnije okruženje" poslat drugi nemački ovčar Bajdenovih, Major, posle više incidenata sa ujedanjem osoblja.

Drugi pas Bajdenovih, Čemp, uginuo je ranije ove godine.

Bajden je na svom zvaničnom Tviter nalogu podelio fotografiju tromesečnog šeneta sa natpisom “Dobrodošao u Belu kuću, komandante”.

Takođe je objavio kratak video snimak na kom se vidi kako baca loptu štenetu i uvodi ga u Belu kuću.

Štene je rođeno 1. septembra i stiglo je u Belu kuću u ponedeljak popodne, kao poklon od predsednikovog brata Džejmsa Bajdena i snaje Sare Bajden, izjavio je portparol prve dame Majkl La Rosa.

Kurir.rs/Agencije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track