ILON MASK PODELIO TVITER Objavio tvit o koroni, pa NASTALA ŽUČNA RASPRAVA! Gori društvena mreža!
Foto: EPA / Britta Pedersen

milijarder opet intrigira

ILON MASK PODELIO TVITER Objavio tvit o koroni, pa NASTALA ŽUČNA RASPRAVA! Gori društvena mreža!

Planeta -

Milijarder Ilon Mask je učestvovao u debati o vakcinaciji sa slikom na društvenoj mreži Tviter koja ismeva i vakcinisane i nevakcinisane.

Nakon što je, izvršni direktor kompanije SpejsIks i Tesla, podelio ovaj ''mem'' reakcije na društvenim mrežama su pomešane.

Fotografija, kako se čini, kritikuje obe strane debate o vakcini protiv korona virusa (vakcinisane i nevakcinisane), jer stvari shvataju previše ozbiljno, prenosi RT.

Mem, objavljen na društvenim mrežama u četvrtak, prikazuje nevakcinisanog čoveka pored vakcinisanog čoveka sa desetinama igala zabodenih u njegovo telo i tetoviranim Kju-ar kodom na glavi.

Oblačić misli koji je izviruje iz glava dvojice muškaraca pokazao je da se svaki pita zašto ovaj drugi još nije umro.

Iako je tvit dobio više od 270.000 lajkova, Mask je ubrzo bio kritikovan zbog jednakog prikaza obe strane.

Molim vas, nemojte to da radite, reagovao je jutjuber za naučno obrazovanje Kajl Hil, dok je druga osoba tvitovala: ''800.000 Amerikanaca je mrtvo, prokleti idiote''.

Jedna žena na Tviteru je napisala da Maskovo mišljenje o pandemiji treba uzeti sa rezervom, ukazujući na njegovo predviđanje iz marta 2020. da će Sjedinjene Države ''verovatno'' imati ''blizu nule novih slučajeva'' zaraženih od kovida do kraja aprila iste godine.

Drugi su, međutim, pohvalili Maska što je uzeo zamah sa obe strane i tvrdili da su kritičari samo nisu shvatili šalu.

-Mislim da ljudi pogrešno tumače ovaj mem. Mask nije za ili protiv vakcine ... samo ukazuje na to da obe strane misle potpuno isto o onoj drugoj, primetila je jedna osoba.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track