SATANISTIČKI RUTUAL RAZLOG KRAĐE LJUDSKIH OSTATAKA U AUSTRALIJI?! Na groblju nađeno pismo SATANI! Ukradene glave pokojnika! VIDEO
Foto: Youtube prtscr / 9 News Australia

jezivo

SATANISTIČKI RUTUAL RAZLOG KRAĐE LJUDSKIH OSTATAKA U AUSTRALIJI?! Na groblju nađeno pismo SATANI! Ukradene glave pokojnika! VIDEO

Planeta -

Policija u Australiji istražuje moguću povezanost između "satanističkog rituala" i krađe ljudskih ostataka s groblja.

Detektivi navode da su na groblju Futskrej Dženeral semeteri u Melburnu ostavljeni brojni predmeti koji se mogu povezati s takvim ritualima, poput raspeća, sveća i pisma Satani, piše CNN.

Prvi takav incident dogodio se u noći s četvrtka na petak, objavila je policija, kada su iz mauzoleja ukradeni ljudski ostaci. Drugi se dogodio na istom groblju u noći ponedjeljka na utorak.

lokalni mediji navode da su iz grobnica ukradene dve glave.

"Smatramo da su nepoznati počinitelji prvo provalili u mauzolej, a zatim ukrali ljudske ostatke. Službenici istražuju jesu li ovi incidenti povezani. Primarni cilj počinitelja krivičnog dela bili su ljudski ostaci, to je ono na šta se sada fokusiramo", stoji u saopšenju policije.

"Ovo se događa jako retko, nismo sigurni koja motivacija stoji iza ovakvog dela", rekao je inspektor Ben Jarman za 7 News.

Mediji takođe navode da je dogodio i treći incident za koji se utvrđuje da li je povezan sa ovim, ali da su prestupnoci samo otvorili mauzolej koji je već bio prazan.

Policija veruje da su grobnice birane nasumično, tako da "žrtve" nisu međusobno povezane.

Šokirane porodice preminulih su navele da nije bilo nikakvih vrednih predmeta uz tela, tako da policija isključuje pljačku kao motiv.

Kurir.rs / Milen News, Foto: Youtube prtscr / 9 News Australia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track