LAŽIRALA SOPSTVENU OTMICU DA BI SE OSVETILA BIVŠEM: Slala mu preteće poruke i fotke na kojima je vezana a evo šta je bio razlog!
Foto: Lancashire Police

osuđena na 5 meseci zatvora

LAŽIRALA SOPSTVENU OTMICU DA BI SE OSVETILA BIVŠEM: Slala mu preteće poruke i fotke na kojima je vezana a evo šta je bio razlog!

Planeta -

Lija Džumaks iz Blekpula, koja je lažirala sopstvenu otmicu kako bi se osvetila bivšem dečku i uzela mu novac, osuđena je na pet meseci zatvora.

Ova 20- godišnja devojka rešila je da lažira scenu kidnapovanja, a zatim je svom bivšem dečku poslala fotografije na kojima je vezana, dok se pored njenog tela nalazi pištolj.

Ona mu je zatim slala preteće poruke i njene fotografije, zahtevajući od njega da uplati novac u iznosu od 2.000 funti (oko 2.400 evra) kako bi ona navodno bila puštena.

Njen bivši dečko je odmah otišao u policiju i prijavio Lijinu otmicu, nakon čega je njena prevara vrlo brzo otkrivena, prenosi Metro.

Ona je rekla da je želela da mu se osveti, a takođe joj je nedostajao i novac kako bi porodici kupila poklone za Božić i Novu godinu.

Osuđena je na pet meseci zatvora koje će služiti u ustanovi za mlade prestupnike, a svom bivšem dečku moraće da isplati 200 evra naknade.

Detektivka Lisa Kar rekla je da su Lijini postupci bili veoma bizarni.

"Nadam se da će joj ova kazna dati vremena da uvidi greške u svojim postupcima i da će naučiti lekciju iz svojih grešaka", rekla je detektivka.

Ona je osuđena zbog prevare i ucene, međutim sud joj je zbog priznanja krivice umanjio kaznu.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track