MELANIJA JE DONALDU TRAMPU REKLA DA PRE 17 GODINA: Evo šta rade nakon selidbe iz Bele kuće! Bivša prva dama fokusirana je na ovo!
Foto: ELSA / Getty images / Profimedia

našla mir

MELANIJA JE DONALDU TRAMPU REKLA DA PRE 17 GODINA: Evo šta rade nakon selidbe iz Bele kuće! Bivša prva dama fokusirana je na ovo!

Planeta -

Prošlo je 17 godina otkad je Melanija rekla "da" Donaldu Trampu, a od tada se mnogo toga promenilo.

Od biznismena, preko rijaliti zvezde, Donald je u jednom trenutku postao i predsednik Amerike, a nakon završetka mandata, Donald i Melanija su se povukli na Floridu. U Palm Biču je Melanija našla mir, a izvori bliski paru kažu da joj ni najmanje ne nedostaje Vašington.

Melanija Tramp
foto: Profimedia / Mega

"Donald vreme provodi u poslu i igranju golfa sa političarima i prijateljima, dok se Melanija bavi porodicom, odlazi na tretmane lepote, a pored toga se bavi i svojim poslom i svojim filantropskim interesovanjima - otkriva izvor za "People".

Njih dvoje nedavno su proslavili godišnjicu braka, a Melanija je trenutno najviše fokusirana na svoje projekte.

Jedan od njih je sada već čuvena NFT aukcija na kojoj je pokušala da proda NFT svog šešira, obećavši da će deo prihoda dati u dobrotvorne svrhe, za decu bez roditeljskog staranja. Ipak, aukcija je prošla neslavno.

Šta je NFT?

Melanija je krajem prošle godine najavila da pokreće sopstvenu NFT (non-fungible token) platformu te je tada predstavila svoju prvu ponudu, sopstvenu sliku.

Nezamenljivi tokeni ili NFT su fenomen baziran na kriptotehnologiji koji postaje mejnstrim, a najčešće se radi o unikatnim digitalnim predmetima.

"Melanija ima svoja interesovanja i želi da uz pomoć njih zaradi novac. Ona je osoba koja svoje ciljeve i planove drži za sebe, ali svakako ima svoj stav i manje-više radi upravo ono što želi, čak i kada se drugima tako ne čini", tvrdi za People izvor blizak paru.

Ovaj izvor kaže i da se Melanija i Donald uglavnom bave svako svojim poslovima i da malo vremena provode zajedno.

Melanija Tramp, Donald Tramp
foto: Profimedia

"Melanija je vrlo sampouzdana i trenutno je veoma srećna. Našla je svoja interesovanja koja nemaju nikakve veze sa pojavljivanjima u javnosti", kaže izvor, dodajući da se Donald i ona slažu u tome da imaju različite ličnosti, ali da su uspeli da ih pomire.

"Melanija će se pojaviti sa Donaldom na pojedinim događajima, ali većinu vremena provodi sa svojom porodicom. Ona zna šta Donald želi i očekuje od nje i to će ispuniti, a ostatak života će provesti baveći se svojim interesovanjima. Taj stil života želi da živi", kaže.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track