MAJKA UBILA ĆERKU (3) ZBOG SUNĐER BOBA?! Krvavo telo deteta spakovala u kesu za đubre, policiji rekla: Morala sam
Foto: Print Skrin YT

strašan zločin

MAJKA UBILA ĆERKU (3) ZBOG SUNĐER BOBA?! Krvavo telo deteta spakovala u kesu za đubre, policiji rekla: Morala sam

Planeta -

Morala sam inače bi on ubio mene...

Džastin Džonson (22) je ubila trogodišnju kćerkicu Saton dva dana posle devojčicinog rođendana. Iskasapila je dete nožem a telo potom stavila u crnu kesu za smeće. Na sudu je rekla da joj je crtani junak Sunđer Bob Kockalone na televiziji rekao da ubije dete, ili će on ubiti nju.

Istražitelj socijalne službe za ugroženu decu rekao je pred sudom da se Džastin ne seća šta je uradila jer je imala halucinacije.

"Reklaje da je gledala Sunđer Boba na televiziji i da je počeo da joj govori da ubije dete. Da mora da ubije kćerku inače će Sunđer Bob ubiti nju. Ona je ranije bila zavisnica od heroina, a posle ubistva je rekla da nije spavala dve nedelje i da je zbog toga imala halucinacije", rekao je istražitelj Rajan Eberlin.

Njen mlađi brat, čije ime nije otkriveno jer je još uvek maloletan, pronašao je telo svoje sestrričine u kesi.

"Pitao sam je gde je Saton, rekla mi je da gledam svoja je*ena posla, ali to je za nju bio uobičajeni način komunikacije. Onda sam video kesu i nožicu koja viri iz nje. Pipnuo sam stopalo, bilo je ledeno", ispričao je on.

Dete je bilo izbodeno po glavi, grudima i stomaku, a rane su bile stravične, rekao je islednik. Džastin je u sudnicu uvedena u lisicama, i nekontrolisano je plakala tokom celog suđenja.

Kurir.rs/Mondo.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track