HTEO DA LIČI NA KENA, A GENITALIJE DRŽAO U FRIŽIDERU: Uhapšen TVORAC EVNUHA koji je muškarce kastrirao u prenosu uživo
Foto: Stu / Alamy / Alamy / Profimedia

bizaran trend

HTEO DA LIČI NA KENA, A GENITALIJE DRŽAO U FRIŽIDERU: Uhapšen TVORAC EVNUHA koji je muškarce kastrirao u prenosu uživo

Planeta -

Londonska policija uhapsila je takozvanog "tvorca evnuha", muškarca koji je u svom stanu kastrirao desetine muškaraca i sve emitovao uživo.

Muškarac (44) uhapšen je posle tvrdnji da je kastrirao muškarce u svom podrumskom stanu u severnom Londonu i prenosio postupke na "pay-per-view" (plaćanje po gledanju) televiziji, piše Telegraf.

Još šest muškaraca starih od 30 do 60 godina takođe je uhapšeno nakon što je policija u decembru prošle godine izvršila raciju na zapuštenom imanju na području Finsberi parka.

Veruje se da su kastracije do genitalnog poništavanja, odnosno "nulo" pokreta, koji je postao popularan među onima koji ne žele da se identifikuju kao muškarci ili žene.

Većina onih koji priznaju da su podvrgnuti postupku tvrde da su "pokorni gej muškarci" ili žele da se identifikuju kao aseksualni.

Osumnjićeni norveškog porekla koji je ujedno i osoba sa invaliditetom posle amputacije pohvalio se u internet intervjuu da je i sam prošao kroz isti postupak i da ga je izveo na 58 drugih muškaraca.

Objasnio je da je odlučio da ukloni svoje genitalije jer je želeo da "izgleda kao lutka Ken bez ičega dole".

Takođe je tvrdio da je uklonjene genitalije držao u svom zamrzivaču ili ih je "kiselio" u alkoholu u svom stanu.

Čovek je insistirao na tvrdnji da je operaciju izveo na "vrlo profesionalan način", ali su susedi u ulici rekli da su redovno viđali vozila hitne pomoći koja su dolazila do imanja, kao i da su videli veliki crni šator u zadnjem delu poseda.

Osumnjičeni je objasnio i da je postupke izvodio pomoću aparata za kastraciju poznatog kao burdico, a sve kako bi "pomogao drugima da postignu svoj cilj".

Kada je policija upala u stan početkom decembra, više od nedelju dana su prikupljali dokaze.

“Policijska akcija je trajala dugo, nekih desetak dana. Policajac je bio ispred kuće 24 sata", rekao je jedan od suseda.

“Sećam se da je policija pretraživala kante, nisam imao pojma šta traže. Čoveka koji je tamo živie ne znam, ali mislim da je invalid, fali mu noga. Bio sam zabrinut jer je preko puta bila škola”, dodao je sused.

“Policija ga je odvela u obližnji hotel dok su mu pretraživali stan. Čim su završili istragu vratio se u stan i posvetio vraćanju božićnih ukrasa'', rekao je drugi komšija.je drugi susjed.

“U njegovom vrtu je veliki crni šator. Nisam siguran zašto biste to imali kada je vrt okrenut prema severu s velikim stablom koje visi”, ispričao je komšija Telegrafu.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track