ŠOKIRAO KOMŠIJE Komandant Kraljevskog ratnog vazduhoplovstva izašao potpuno nag u svoju baštu, susedi traže POTPISANO izvinjenje?!
Foto: Printscreen/YouTube

nije potpisao izvinjenje?!

ŠOKIRAO KOMŠIJE Komandant Kraljevskog ratnog vazduhoplovstva izašao potpuno nag u svoju baštu, susedi traže POTPISANO izvinjenje?!

Planeta -

Zamenik komandanata britanskog Kraljevskog ratnog vazduhoplovstva suspendovan je nakon što su se njegove komšije videle kako kao od majke rođen šeta po svojoj bašti.

Maršal avijacije RAF Endru Tarner (54) poslao je prošle nedelje pismo izvinjenja porodici koju je prepao svojim golišavim sprintom, navevši da "apsolutno nije namerno" hteo da ih stresira.

Tarnerov komšija Sajmon Herbert rekao je Dejli melju da je ostao šokiran kada je video nagog suseda kako sedi u bašti svoje 1,5 miliona funti vredne kolibe.

Neimenovani izvor rekao je tabloidu San da su komšije bile zgranute kada su ga videle. "Jeste da je bio na svom posedu, ali je bio go. Pokazao je golu zadnjicu Sajmonu", rekao je izvor.

Herbert je rekao da je prvobitno bio zabrinut za mentalno zdravlje svog suseda ali je posle svađe sa Tarnerom, pozvao policiju koja je pokrenula istragu.

Mentalne sposobnosti preduslov su da bi neko bio komandant RAF-a budući da je zadužen za "vazdušnu i svemirsku silu nacije i projektuje moć i uticaj oko sveta".

Tarner je suspendovan na dve nedelje ali su njegove komšije odlučile da isteraju stvari do kraja budući da su posle golišavog incidenta imali još nekoliko rasprava sa Tarnerom i njegovom suprugom Ketrin, koja je učiteljica.

Herbertovi sada planiraju da se žale na "rezoluciju zajednice" na osnovu koje je izvinjenje visokog oficira prihvaćeno, a on je izbegao hapšenje i tvrde da bi Tarner morao da odgovara za svoje postupke. Herbertovi takođe ne prihvataju njegovo pismo izvinjenja jer ga navodno nije potpisao punim imenom i prezimenom već je samo stavio "jedva vidljive" inicijale.

Herbert je ispričao da je radio na ogradi kada ga je partnerka pozvala i rekla mu da priviri u komšijino dvorište. "Bio sam udaljen 30 metara od Endrua i video sam ga na sekund ili dva, dovoljno da vidim da je to Endru i da je go", rekao je Sajmon Herbert i dodao da je bio toliko šokiran da je brzo pogledao unaokolo da vidi ima li dece u blizini.

"Endru je bio u zadnjem delu bašte i kada sam mu se približio okrenuo se ka meni šokiran. Video sam da je Endru potpuno go i da čak nema ni cipele. On me je samo pogledao i ništa nije rekao. Ruke su mu bile spuštene i samo se okrenuo i otišao ka kući".

Njegova partnerka rekla je da se od stresa što je videla golu zadnjicu komšije u njegovom dvorištu više ne usuđuje da izađe u svoje.

Endru Tarner je studirao na Oksfordu i pilot je helikoptera sa 5100 sati leta na 87 raznih vrsta letelica. Službovao je u Severnoj Irskoj, Iraku i Avganistanu. Dobitnik je više ordenja a njegov advokat je rekao da su optužbe komšija "budalaštine".

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track