POTPUNO LUDILO: Nakon incidenta u đakuziju, žena skočila u okean i nestala; Obalska straža prekinula potragu VIDEO
Foto: Printscreen/Twitter

bizaran incident

POTPUNO LUDILO: Nakon incidenta u đakuziju, žena skočila u okean i nestala; Obalska straža prekinula potragu VIDEO

Planeta -

Američka obalna straža i helikopteri prekinuli su potragu za putnicom koja je skočila s kruzera Karneval u Meksički zaliv nakon što je optužena za incident s muškarcem u hidromasažnoj kadi.

Iako se prvobitno pričalo da je žena imala lisice kada se otrgla obezbeđenju kruzera i skočila sa broda, pojavio se novi snimak na kome se vidi žena kako pokušava da se otrgne obezbeđenju, sa rukama iza leđa ali bez lisica, i viče "Ališa".

Afroamerikanka je u jednom trenutku uspela da se otrgne čuvarima i skoči sa broda visine desetospratnice u okean. Očevici kažu da je žena prvo udarila u stranu broda a onda upala u vodu. Šokirani putnici pojurili su do ivice i gledali kako posada baca pojaseve za spasavanje i baklje kako bi obeležili njen položaj u vodi. Žena je, prema izjavama svedoka, brzo potonula.

Žena (32) je na petodnevno krstarenje od Nju Orleansa do Meksika krenula sa suprugom. Obalska straža je posle nekog vremena prekinula potragu za njom.

Nije jasno zašto je žena odlučila da skoči ali jedna od putnika rekla je da ju je obezbeđenje izvuklo iz hidromasažne vidno uzrujanu.

Drugi putnik rekao je da je žena tokom celog putovanja pravila probleme i da je navodno u jednom trenutku napala pripadnike obezbeđenja.

"Ovo je potpuno ludilo", prokomentarisao je jedan od putnika.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track