ORTAK, SIĐITE U PODRUM, STIŽE TORNADO: Meteorolog prekinuo izveštaj i pozvao decu da ih upozori na oluju koja im se približavala
Foto: Printscreen/Twitter

merilend

ORTAK, SIĐITE U PODRUM, STIŽE TORNADO: Meteorolog prekinuo izveštaj i pozvao decu da ih upozori na oluju koja im se približavala

Planeta -

Meteorolog NBC televizije prekinuo je emitovanje uživo kako bi pozvao svoju decu da ih upozori na tornado koji je išao direktno ka njihovoj kući u Merilendu.

Meteorolog Dak Kamer pomno je pratio oluju i kada je shvatio da je njegova kuća baš na putu tornada usred emisije je izvadio telefon iz džepa i pozvao decu.

"Kent, jesi li tu, druže? Hej ortak, hoću da siđete u podrum. Dobili smo upozorenje o tornadu. Ti i Keli siđite dole što pre budete mogli", rekao je Kamer svom sinu.

Kada je Kent pitao "Odmah?" Kamer mu je rekao da siđu u podrum i tamo sačekaju 10-15 minuta.

Potom se vratio emitovanju uživo šaleći se da je morao da upozori decu koja su sama kod kuće i najverovatnije igraju igrice i ne gledaju vesti.

Meteorolog je kasnije preko društvenih mreža obavestio sve da su deca bezbedna i da mu kuća nije stradala, ali da je on bio jako uplašen, naročito jer im majka u tom trenutku nije bila kod kuće.

"Nikada nisam uradio nešto slično, telefonirao uživo u emisiji, ali sam znao da su mi klinci sami kod kuće. Kada sam video koliko će blizu proći moje kuće, morao sam da ih upozorim", naveo je on.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track