ŠVAJCARSKE NOVINE PIŠU O TAJNIM SINOVIMA VLADIMIRA PUTINA: Ljubavnica Alina Kabajeva rodila je ruskom lideru dva dečaka?
Foto: Profimedia, EPA/Vladimir Astapkovich/Kremlin

nagađanja

ŠVAJCARSKE NOVINE PIŠU O TAJNIM SINOVIMA VLADIMIRA PUTINA: Ljubavnica Alina Kabajeva rodila je ruskom lideru dva dečaka?

Planeta -

Predsednik Rusije Vladimir Putin ima navodno dva sina koje mu je navodno rodila, u strogoj tajnosti, njegova navodna ljubavnica gimnastičarka Alina Kabajeva, navodi se u novom izveštaju.

Prvi dečak rođen je u tajnosti u Švajcarskoj 2015. godine, navodi izvor povezan sa akušerom koji je bio na porođaju.

Drugi sin je rođen u Moskvi 2019. godine, a isti specijalista je došao u Rusiju na porođaj, navodi se u istrazi švajcarskih novina ''Sonntagszeitung'', a prenosi novinar Vil Stjuart za Dejli mejl.

Ruski lider, koji će ove godine napuniti 70 godina, od 2007. negira vezu sa Kabajevom, koja sada ima 38 godina i koja je osvojila zlatnu medalju na Olimpijskim igrama.

0642507154, Alina Kabajeva
foto: Kremlin.ru / WillWest News / Profimedia

On je sakrio svoju navodnu tajnu porodicu od svojih birača - i nije bio prisutan ni na jednom od porođaja.

Izveštaj potvrđuje glasine o porodici Putin-Kabajeva i sugeriše da je 2019. godine rođen jedan sin, a ne blizanci.

Takođe ukazuje da je Kabajeva ''tajna prva dama Rusije u vreme kada zemlja trpi velike gubitke od rata sa Ukrajinom''.

Izvor novog izveštaja - objavljenog danas - navodno je lični prijatelj Kabajeve koji takođe poznaje akušera, neimenovanog lekara rođenog u Sovjetskom Savezu koji je poznavao Putina više od tri decenije i koji je dugogodišnji državljanin Švajcarske nakon emigriranja iz Rusije.

List je objavio: "Naš izvor jasno kaže: "Alinina veza sa Putinom je postojala. Njena deca - dva sina - su Putinova deca. Alina nije imala drugu vezu. To bi bilo previše opasno za nju."

Akušer je održao odnos poverenja sa Putinom, navodi se.

Suprotno tračevima 2015. godine, Putin nije bio prisutan na porođaju.

"Odlukom predsednika" u Moskvi je rođen drugi sin.

Kabajeva je takođe putovala više puta u Švajcarsku pre nego što je započela vezu sa Putinom, za koju se veruje da je počela 2007. godine.

Otkako je počela "specijalna operacija Rusije", Alina je, navodno, sa decom se krije u Švajcarskoj, o čemu su mediji pisali.

"Moskovski Korespondent" je tvrdio da se Kabajeva verila sa Putinom, ali je to demantovano, a novine su zatim ugašene. Govorilo se i da je 2015. dobila prvo dete sa ruskim predsednikom, što je on, takođe, negirao.

Vladimir Putin iza sebe ima brak sa Ljudmilom Škrebnjevom sa kojom ima ćerke Mariju i Jekaterinu. Taj brak je trajao od 1983. do 2013. godine.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track