VODA IZ BAZENA USMRTILA DEČAKA U EGIPTU? Šestogodišnjak umro za 36 sati, otac u teškom stanju, trudna majka nešto bolje! VIDEO
Šarm el Šeik, Foto: Profimedia

trovanje

VODA IZ BAZENA USMRTILA DEČAKA U EGIPTU? Šestogodišnjak umro za 36 sati, otac u teškom stanju, trudna majka nešto bolje! VIDEO

Planeta -

Šestogodišnji dečak je umro u Egiptu nakon što je dobio stomačnu zarazu koja ga je naterala da stalno povraća.

Prema izveštajima, dečakov otac je trenutno u bolnici i bori se za život.

Antonio Mirabile (46) i njegova trudna supruga Rozalija Manosperti bili su na odmoru sa svojim šestogodišnjim sinom u odmaralištu na Crvenom moru u Šarm el Šeiku u Egiptu kada se dečak razboleo.

Rozalin brat Roberto Manosperti rekao je La Stampi da su dečak i njegov otac bili najteže pogođeni, dok je majka imala blaže simptome.

„Stalno su povraćali. Otišli ​​su 26. juna i hteli su da ostanu u Egiptu dve nedelje. Taj odmor su planirali mesecima", rekao je on, a prenosi Miror.

Roberto je dodao da je njegov zet u početku sumnjao da je progutao vodu iz bazena. "Dali su im tablete za lečenje trovanja hranom - ali se porodica vratila u sobu nastavljajući da povraća“, dodaje on.

Do subote ujutro simptomi nisu nestali pa su pozvali hitnu pomoć da ih odvezu u bolnicu. Lekari su pokušavali oživljavanje sat vremena, ali nisu uspeli da reanimiraju dečaka.

Njegov otac je primljen u bolnicu sa "simptomima početka otkazivanja bubrega" i sada se nalazi na intenzivnoj nezi, rekao je on.

„Nemamo definitivne informacije o stanju mog zeta. Oni su tražili da iznajme privatni let, ali su im potrebni medicinski izveštaji iz bolnice koji im se ne dostavljaju", rekao je Roberto.

Zvaničnici su već izvršili obdukciju deteta, ali će biti potrebni meseci da se dođe do uzroka smrti, prenose mediji.

U Egiptu se desilo nekoliko tragedija prethodnih nedelja.

Prošle nedelje je jedna turistkinja umrla nakon što je „izgubila ruku i nogu u stravičnom napadu ajkule u popularnom egipatskom letovalištu“.

Austrijanka (68) je kasnije umrla u kolima hitne pomoći od „šoka” nakon užasa na Crvenom moru.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja