NOĆ 20.000 DINARA, A UNUTRA PAKLENO! Influenserka progovorila o hotelu u Egiptu u kom je umro mališan (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

NOĆ 20.000 DINARA, A UNUTRA PAKLENO! Influenserka progovorila o hotelu u Egiptu u kom je umro mališan (FOTO)

Planeta -

Nakon vesti da je dečak iz Italije preminuo nakon trovanja hranom u luksuznom letovalištu u Egiptu, oglasila se influenserka iz Verone Eliza Đilijeri.

Elisa Gilieri, Eliza Đilijeri
foto: Printscreen/Instagram

Kaže da je bila čak 30 puta u Egiptu gde je svojevremeno i radila, a upravo je bila i u hotelu od 5. do 12. jula, nekoliko nedelja pre tragedije u kojoj je šestogodišnjak preminuo. Trenutna cena za jedno noćenje u tom hotelu, za sobu u kojoj može da boravi dvoje odraslih, iznosi oko 20.000 dinara.

Elisa Gilieri, Eliza Đilijeri
foto: Printscreen/Instagram

"Čim sam pročitala strašnu vest, odmah sam se setila našeg odmora. Ceo hotel je kao gradilište, žalila sam se tur-operateru. Svuda su bili radovi, u restoranu je hrana držana van frižidera, a po njoj su sletale ptice. Prvog dana su nam dali papirne čaše, kada smo videli da ih samo ispiraju pod vodom, odmah smo zatražili plastiku za jednokratnu upotrebu", ispričala je ona.

"Više puta mi se desilo da stojim na recepciji i da čujem da neko povraća u toaletu koji je u blizini. Dečko i ja smo imali bolove i grčeve u stomaku, ali smo to pripisali promeni temperature zbog jake klime. I sada, kada znam šta se dogodilo, ne mogu da se ne zapitam da li je to bilo trovanje hranom", rekla je ona, a piše MONDO.

Elisa Gilieri, Eliza Đilijeri
foto: Printscreen/Instagram

Mališan je preminuo, a otac mu je i dalje u teškom stanju u bolnici u Šarm el Šeiku. Majka, koja je u drugom stanju, uputila je očajnički apel vlastima da ih vrate u Italiju.

Iz rizorta javilo se još dvoje Italijana, Frančeska Spineti i Mateo Bruno, koji se trenutno nalaze tamo. Kažu da sve deluje normalno, ali da se o smrti malog Italijana - ćuti.

"Ovde niko ne govori o toj tragediji, saznali smo od prijatelja koji su pročitali u novinama. Sada se plašimo da jedemo u hotelu, ješćemo negde napolju do kraja puta. Hotel smo izabrali zbog dobrih kritika na Internetu, i za sada nismo primetili ništa neobično", rekao je Mateo.

Rezultati autopsije urađene na telu dečaka koji je umro biće poznati tek za dva meseca, piše "Korijere dela sera".

(Kurir.rs/MONDO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track