BIO JE U LOKVI KRVI, A NJEGOVA NOGA JE BILA U KOMADIĆIMA! Jeziva ispovest čoveka koji je spasao muškarca od ajkule
Foto: Shutterstock

florida

BIO JE U LOKVI KRVI, A NJEGOVA NOGA JE BILA U KOMADIĆIMA! Jeziva ispovest čoveka koji je spasao muškarca od ajkule

Planeta -

Robert Aleksander je uživao u danu na plaži na Floridi kada je čuo kako ljudi vrište sa obale, jer su videli senku od 3 metra u vodi.

Svedoci navode da je Robert išao prema čoveku koji se borio u vodi i dozivao pomoć, prenosi Dejli star.

Ono što je usledilo bilo je hrabro Robertovo spasavanje stranca koga je video u lokvi krvi koja se širila morem nakon očiglednog napada ajkule.

Robert je uspeo da zgrabi čoveka i odvuče ga na sigurno, a očevidac je rekao da povređenog muškarca "stavio na svoju dasku" i odvukao ga na sigurno.

Govoreći o zastrašujućem događaju, Robert je rekao: "Počeo sam da prskam, ispuštam mnogo glasnih zvukova i sledeće za šta znam je da sam zgrabio čoveka i stavio ga dasku. Noga mu je visila dok smo ga nosili na obalu. Nije se pomerao i stalno sam mu govorio da da me gleda u oči."

Robert je uspeo da zgrabi muškarca i odvuče ga na sigurno, a posetilac plaže je rekao da ga je ''stavio na svoju dasku“ i odvukao čoveka na sigurno.

Robert je dodao da je muškarčeva potkolenica bila "u komadićima", a medicinska sestra i nekoliko spasilaca pojurili su do muškaraca čim su izašli na obalu.

Kevin Makej, poručnik spasilaca u "Jacksonville Beach Ocean Rescue", rekao je: "Govorio sam spasiocima šta da rade. Rekao sam im da izvrše pritisak na ranu."

Neimenovani muškarac se još uvek nalazi u bolnici jer su povrede ozbiljne, prenose lokalni mediji.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track