MAMA, MAMA, VADI ME IZ VODE! Trinaestogodišnji dečak preživeo susret sa ajkulom: Okrenuo sam se a ona mi je bila u faci VIDEO
Foto: Printscreen/Youtube

zastrašujuće

MAMA, MAMA, VADI ME IZ VODE! Trinaestogodišnji dečak preživeo susret sa ajkulom: Okrenuo sam se a ona mi je bila u faci VIDEO

Planeta -

Trinaestogodišnji dečak na Floridi je lovio jastoge sa mamom i tatom kada ga je ajkula ujela za lice.

"Samo je iskočio vičući 'mama, mama, ajkula! Vadi me odavde! Vadi me iz vode!'“, rekla je majka Fišera Hrika, Rianon, u intervjuu za FOKS 35.

"Video sam jednog velikog jastoga i kada sam ga zgrabio osetio sam blagi udarac po nozi, pogledao iza i ajkula mi je bila u faci", ispričao je Fiper.

Njegova mama je upravljala čamcem, dok su Fišer i njegov tata bili u vodi.

"Bilo je to, iskreno, najstrašnijih pet minuta u mom životu. Samo čuti taj užas u glasu vašeg deteta to je nešto što ne mogu da izbacim iz glave", rekla je ona.

Nakon što su se Fišer i njegov otac vratili u čamac, požurili su nazad da ga odvedu u bolnicu. Fišer je dobio 10 šavova na usni, koja je bila rascepljena od ujeda ajkule.

"Svako toliko boli, ali sada je dobro“, rekao je. I uprkos ugrizu, neće dozvoliti da mu ajkula uguši ljubav prema okeanu. Samo, iskustvo je ostavilo traga.

"Spreman sam, ali mislim da ću prvih nekoliko puta biti malo uplašen, ali ću ući u vodu“, rekao je on.

Mama je rekla da će verovatno ostati u čamcu "Pretpostavljam da mi je uvek bio u mislima. Zato ne uskačem“, rekla je smejući se.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track