UZNEMIRUJUĆ SNIMAK NESREĆE U POPULARNOM TURSKOM LETOVALIŠTU! Gliser se zakucao u drugo plovilo, ima žrtava! Svedoci: Jezivo VIDEO
Foto: Printscreen/Youtube

tuga

UZNEMIRUJUĆ SNIMAK NESREĆE U POPULARNOM TURSKOM LETOVALIŠTU! Gliser se zakucao u drugo plovilo, ima žrtava! Svedoci: Jezivo VIDEO

Planeta -

Jedna Britanka je poginula, a njen muž je teško povređen nakon nesreće koja se dogodila na gliseru u turskom letovalištu Marmaris.

Ana Kapuano (45) bila je na gliseru koji je uleteo u drugo vodeno vozilo kod obale Marmaisa u Turskoj, prenosi britanski Metro.

01:45

UZNEMIRUJUĆ SNIMAK NESREĆE U POPULARNOM TURSKOM LETOVALIŠTU! Gliser se zakucao u drugo plovilo, ima žrtava

Njeno telo je vraćeno na obalu, dok su ostali odvezeni na pristanište za sportove na vodi odakle su prebačeni u bolnicu.

Među njima je bio i njen suprug koji se nalazi u kritičnom stanju na intenzivnoj nezi u blizini odmarališta u kojem su boravili.

Kapetan morskog taksija (22) i dvoje putnika zadobili su lakše povrede.

Nesreća je snimljena kamerom, a slike pokazuju značajnu štetu na brodu na kojem se nalazio par.

-Bio je to užasan sudar i mnogi ljudi koji su to videli ostali su u šoku. Neki od povređenih bili su u užasnom stanju, a mrtva žena je izneta na obalu u vreći – očigledno nije imala šanse, rekla je za britanski San jedna žena iz Londona koja je bila svedok ove tragedije.

More je bilo pomalo haotično sa toliko glisera i parajedrilica koje su tutnjale unaokolo, ali ovo niko nije očekivao. Postojale su glasine da se jedan od vozača nije koncentrisao i da je popravljao kosu kada se nesreća dogodila – ali policija ništa nije potvrdila, dodala je.

Lokalne vlasti istražuju nesreću.

Kurir.rs/Metro

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track