KADROVSKA VRTEŠKA NA KRIMU: Ruska Crnomorska flota ima novog komandanta!

promena

KADROVSKA VRTEŠKA NA KRIMU: Ruska Crnomorska flota ima novog komandanta!

Planeta -

Novi komandant ruske Crnomorske flote, koja se nalazi na aneksiranom Krimu, je Viktor Sokolov, piše novinska agencija RIA.

Sokolov je na tu funkciju postavljen nakon nedavnih eksplozija u ruskim vojnim bazama na Krimu.

U ruskoj vojnoj bazi kod Džankoja na Krimu i danas, dan nakon napada, gori požar, a u skladištu municije čuju se eksplozije. Više od 3.000 ljudi je evakuisano. Skaj njuz izveštava da su napad izvele ukrajinske specijalne snage koje deluju na poluostrvu koje je okupirala Rusija.

Lider Krima Sergej Aksjonov rekao je danas da se požar gasi helikopterom i da i dalje dolazi do detonacije municije. On je dodao da je potraga za počiniocima u toku.

Sve informacije o sukobu u Ukrajini na portalu Kurir.rs prenete su iz izvora koji su se do sada pokazali prilično relevantnim, i koje u skladu sa okolnostima i dužnom novinarskom pažnjom dodatno proveravamo. Ipak, kako je u toku i pravi medijski i propagandni rat, redakcija Kurira moli čitaoce da nam skrenu pažnju na eventualne dezinformacije i lažne vesti, kako bismo pravovremeno reagovali i ispravili eventualne greške. Informacije slati na mejl redakcija@kurir-info.rs

Kurir.rs/Index.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja