MOGAO BIH DA TE UBIJEM, JA SAM OBUČENI UBICA! Pogledajte kakvu je lekciju australijski izbacivač očitao američkom marincu VIDEO
Foto: Printscreen/DailyMail

maniri

MOGAO BIH DA TE UBIJEM, JA SAM OBUČENI UBICA! Pogledajte kakvu je lekciju australijski izbacivač očitao američkom marincu VIDEO

Planeta -

Australijski izbacivač nokautirao je američkog marinca nakon što mu je vojnik zapretio: "Mogao bih da te ubijem, ja sam obučeni ubica“!

Na suđenju u Darvinu prikazan je snimak sa nadzornih kamera ispred noćnog kluba na kom se vidi kako marinac Glen Tomason više na pripadnika obezbeđeja Hajdena Roberta Brusa Samersa.

Na snimku se vidi Tomason kako zamahuje rukom ispred lica Samersa koji ga potom šamarom obara na tlo.

Samers se potom vidi kako prevrće onesvešćenog marinca na bok i pruža mu prvu pomoć.

Na suđenju, izacivač je rekao da nije kriv jer je reagovao u samoodbrani.

Njegov advokat rekao je da je marinac bio agresivan i da je izazivao svađu i da je poručio izbacivaču da može da ga ubije jer je on "američki marinac, obučeni ubica".

Za to vreme, Samers je prema rečima advokata pokušavao da smiri situaciju da bi na kraju u samoodbrani ošamario marinca dovoljno snažno da ga baci na pod. Tomason je tom prilikom udario glavom o pločnik i onesvestio se.

Sa druge strane, tužilaštvo traži oštru kaznu za izbacivača, navodeći da je upotrebio nepotrebnu silu i da je mogao da ubije Tomasona.

Oko 2000 američkih marinaca stacionirano je u bazi u Darvinu.

Kurir.rs/Dejli mejl

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track