BRITANCIMA SE PRIVIĐA KRALJICA: Svi gledaju u čudan prizor na nebu među oblacima i ne veruju: O moj, Bože, uhvatila me je panika!
Foto: Profimedia

odlazak monarha

BRITANCIMA SE PRIVIĐA KRALJICA: Svi gledaju u čudan prizor na nebu među oblacima i ne veruju: O moj, Bože, uhvatila me je panika!

Planeta -

Britanska kraljica Elizabeta II preminula je juče u dvorcu Balmoral. Dok ceo svet oplakuje odlazak vladarke koja je na tronu bila dugih 70 godina, jedna Britanka snimila je oblak neobičnog oblika.

Lini Betel, koja živi u Telfordu u Engleskoj, videla je oblak koji, prema njenom mišljenju, liči na kraljicu sa prepoznatljivim šeširom. Fotografiju je podelila na društvenim mrežama.

kraljica Elizabeta II, oblaci
foto: Printscreen/Facebook

"Dok smo se vozili kući čula sam Lejsi kako viče 'O moj Bože!'. Uhvatila me panika. Zatim je pokazala na ovaj oblak", navela je Betel.

Fotografija, koju su preneli brojni britanski mediji, izazvala je brojne komentare. "Vidiš samo ako tražiš. Možda je to znak ili možda samo tražimo znak odozgo, ko će znati", "Sve što znam je da nam je ova gospođa svoj život posvetila s najvećim poštovanjem. Počivaj u miru kraljice Elizabeta II", "Moja devojčica Liz uvek pazi na nas", bili su samo neki od komentara.

Inače, nedugo pre nego što su iz Bakingemske palate saopštili da je kraljica preminula, iznad njene rezidencije se pojavila duga koju su mnogi doživeli kao "znak".

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track