PRVI GAF! ČARLS MISLIO DA GA NE SNIMAJU: Pogledajte šta se desilo prilikom potpisivanja proklamacije u palati Sent Džejms (VIDEO)
Foto: Twitter Catherine Mayer

drama

PRVI GAF! ČARLS MISLIO DA GA NE SNIMAJU: Pogledajte šta se desilo prilikom potpisivanja proklamacije u palati Sent Džejms (VIDEO)

Planeta -

Kralj Čarls III bio je prilično zauzet nakon što je zvanično proglašen kraljem na prvoj ceremoniji te vrste koja je bila prenošena na televiziji.

Ali u jednom trenutku dok je bio u palati Sent Džejms tokom današnjeg Saveta za pristupanje, pokazao je trenutak humanosti sa kojim se svi možemo pozvati.

Činilo se da je novi kralj postao frustriran veličinom stola na kojem je potpisivao dokumente, a posebno futrolom za olovke.

Na snimku se može videti Čarls kako potpisuje jedan dokument pre nego što pređe na potpis sledećeg.

Tada iznenada shvata da nema dovoljno prostora da potpiše sledeći papir.

Može se videti kako sa grimasom u licu pokazuje pomoćniku, nagoveštavajući da želi da se kutija za olovke ukloni.

Princ Vilijam je tada seo da potpiše deklaraciju i morao je nespretno da zatraži da mu se vrate olovka i poslužavnik za olovke.

Scena nije prošla nezapaženo od strane Ketrin Majer, koja je na Tviteru napisala: „Neverovatno karakterističan trenutak od kralja Čarlsa III tokom Pristupnog saveta dok mu oči padaju na nešto moderno i nepotrebno u njegovoj viziji.“

Povrh toga, potpisivanje proglasa je završeno običnom, a ne službenom olovkom.

Kurir.rs/Daily Miror

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track