TRAMP IZNENADNOM POSETOM VAŠINGTONU IZNENADIO SVE: Mnogima laknulo kada je otkriven pravi razlog dolaska bivšeg predsednika! VIDEO
Foto: Profimedia

drama

TRAMP IZNENADNOM POSETOM VAŠINGTONU IZNENADIO SVE: Mnogima laknulo kada je otkriven pravi razlog dolaska bivšeg predsednika! VIDEO

Planeta -

Bivši predsednik Donald Tramp je svojom iznenadnom posetim Vašingtonu izazvao brojne spekulacije. On je od odlaska sa funkcije samo jedom posetio glavni grad SAD.

Sada, zahvaljujući objavi bivšeg predsednika na društvenim mrežama, tačno znamo zašto je stigao u blizinu glavnog grada, prenosi Vestrern Žurnal.

Slobodni novinar i jutjuber Endru Lejden, poznat kao PenguinSik, objavio je vest u nedelju uveče pre nego što su je preuzeli brojni dodatni reporteri i mediji. Lejden je čak snimio i snimak Trampovog izlaska iz aviona po dolasku na Međunarodni aerodrom Duls u Virdžiniji.

Veliki deo spekulacija bio je usredsređen na ideju da je Tramp posetio Vašington iz pravnih razloga u svetlu dugogodišnje kongresne istrage o januaru. 6, 2021, upad na Kapitol i avg. 8 FBI izvršio raciju na Trampovu kuću Mar-a-Lago u Palm Biču na Floridi.

Uprkos svemu tome, kako se ispostavilo, Tramp je jednostavno posetio to područje da bi igrao golf.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja