JEZIVO PRIZNANJE AMERIČKOG KANIBALA: Ubio je studenta, ove organe je prve pojeo! VIDEO
Foto: Youtube/MLive

bizarno

JEZIVO PRIZNANJE AMERIČKOG KANIBALA: Ubio je studenta, ove organe je prve pojeo! VIDEO

Planeta -

Mark Dejvid Latunski je na saslušanju u četvrtak priznao ubistvo studenta Kevina Bejkona (25). Bekon je pronađen mrtav 28. decembra 2019. godine, a Latunski je tada rekao policiji da je ubio mladića i pojeo delove njegovog tela, prenose američki mediji.

Latunski je upoznao studenta preko aplikacije za upoznavanje.

Na Badnje veče 2019, Bekon je rekao svom prijatelju da ide na sastanak sa nekim koga je upoznao. Međutim, Bekon se od tog kobnog dana nikada nije vratio kući.

Njegov otac Karl Bekon pozvao je policiju na Božić nakon što se njegov sin nije pojavio na porodičnom okupljanju. Policija je pronašla poruke razmenjene između ubijenog i Latunskog. Student je pronađen mrtav u kući ubice. Latunski je rekao da je Bekona ubo nožem u potiljak i prerezao mu vrat pre nego što je njegovo telo obesio konopcem u skrivenoj prostoriji. Latunski je priznao da je Bekonu odsekao testise i pojeo ih, navodi MLive.

- Užasno je čuti takve detalje. Kevinu je prerano oduzet život - prenose mediji.

Policija istražuje da li je Latunski serijski ubica.

- Slučajevi nestalih postoje širom zemlje. „Ne znamo da bilo koga od njih možemo povezati sa našim osumnjičenim“, rekli su. Presuda Latunskoj trebalo bi da bude objavljena 18. oktobra.

Kurir.rs/24 sata.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track