ŠTA SE DEŠAVA? PUTIN SE S LUKAŠENKOM SASTAO DVA PUTA U POSLEDNJA 24 SATA: Stavili smo mnogo tačaka na 'i'! (VIDEO)
Foto: Twitter Printscreen

ŠTA SE DEŠAVA? PUTIN SE S LUKAŠENKOM SASTAO DVA PUTA U POSLEDNJA 24 SATA: Stavili smo mnogo tačaka na 'i'! (VIDEO)

Planeta -

Predsednik Rusije Vladimir Putin sastao se sa svojim beloruskim kolegom Aleksandrom Lukašenkom dva puta u poslednja 24 sata kako bi "finalizovali mnoga pitanja", saopštila je beloruska državna novinska agencija Belta.

Sastanci su održani u Sankt Peterburgu, jutros tokom doručka u Ruskom muzeju, kao i na neformalnom samitu Zajednice nezavisnih država (CIS) juče uveče.

"Juče smo razgovarali o mnogim temama ne samo uz čaj, nego i kasno uveče kad smo se vraćali kući. Ponekad su potrebne godine da neke države rasprave toliko stvari u tako kratkom vremenu. U međuvremenu smo uveče stavili mnogo tačaka na ‘i’, nastavljajući naš Minski dijalog, jer se uglavnom radilo o privredi", rekao je Lukašenko.

Putin je jutros pozvao Lukašenka na doručak kako bi razgovarali o "bilateralnim odnosima" i drugim važnim pitanjima, saopštila je Belta.

"Iako smo stalno u kontaktu, s vremena na vreme iskrsnu neki problemi pa s njima moramo da se pozabavimo i donesemo potrebne odluke kako bismo ih rešili na efikasniji način", rekao je Putin, prenosi Guardian.

(Kurir.rs/Večernji list/Guardian)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track