PUTIN SA GODIŠNJICE STALJINGRADSKE BITKE PORUČIO: Nacizam u modernom obliku nam ponovo preti, imamo čime da odgovorimo
Foto: EPA-EFE/DMITRY LOBAKIN / SPUTNIK / KREMLIN POOL MANDATORY CREDIT

nemački tenkovi ponovo u ukrajini

PUTIN SA GODIŠNJICE STALJINGRADSKE BITKE PORUČIO: Nacizam u modernom obliku nam ponovo preti, imamo čime da odgovorimo

Planeta -

Rusija ima čime da odgovori onima koji joj prete, rekao je danas ruski predsednik Vladimir Putin tokom govora na svečanosti posvećenoj 80. godišnjici Staljingradske bitke, prenosi RIA Novosti.

Putin je istakao da "nacizam u modernom obliku" predstavlja opasnost za zemlju.

"Sada, nažalost, vidimo da ideologija nacizma, već u svom modernom obliku, u svojoj modernoj manifestaciji, ponovo stvara direktne pretnje bezbednosti naše zemlje. Ponovo smo prinuđeni da odbijemo agresiju kolektivnog Zapada", rekao je Putin, prenosi RIA Novosti.

Rusiji ponovo prete nemački tenkovi Leopard, oni ponovo idu u borbu sa Ruskom Federacijom na tlu Ukrajine rukama Bandere, izjavio je predsednik Rusije Vladimir Putin.

Vladimir Putin
foto: EPA-EFE/DMITRY LOBAKIN / SPUTNIK / KREMLIN POOL MANDATORY CREDIT

"Neverovatno, ali istinito. Opet nam prete nemački tenkovi Leopard, na kojima se nalaze krstovi. I oni će se ponovo boriti sa Rusijom na tlu Ukrajine u rukama ... Banderovaca", rekao je Putin.

Savremeni rat sa Rusijom biće drugačiji

Ruski predsednik Vladimir Putin rekao je da oni koji uvlače Nemačku u novi rat sa Ruskom Federacijom i očekuju pobedu ne razumeju da će savremeni rat sa Rusijom biti drugačiji.

„Oni koji Nemačku uvlače u novi rat sa Rusijom, a sve neodgovornije to proglašavaju svršenim činjenicom, oni koji očekuju da poraze Rusiju na bojnom polju, očigledno ne shvataju da će savremeni rat sa Rusijom za njih biti potpuno drugačiji“, rekao je Putin, govoreći na koncertu u čast 80. godišnjice pobede u Staljingradskoj bici.

(Kurir.rs/RIA Novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track