PRVI SNIMCI RUŠENJA AVIONA U NJUJORKU: Snimljena ogromna VATRENA KUGLA kako pada sa neba! Čuo se jeziv zvuk, a onda je ODJEKNULO
Foto: Printscreen Twitter

CESNA SE SRUŠILA 32 KM OD AERODROMA

PRVI SNIMCI RUŠENJA AVIONA U NJUJORKU: Snimljena ogromna VATRENA KUGLA kako pada sa neba! Čuo se jeziv zvuk, a onda je ODJEKNULO

Planeta -

Jednomotorni avion srušio se u predgrađu Long Ajlenda u Njujorku dok se približavao regionalnom aerodromu, javljaju američki mediji.

"Pajper PA 28" se srušio dok je prilazio Republičkom aerodromu u Farmingdejlu oko 15 časova po američkom vremenu (7:00 AEDT), prenosi Federalna uprava za vazduhoplovstvo.

Prema nepotvrđenim informacijama jedna osoba je poginula, a još dva čoveka su povređena.

Slike sa društvenih mreža prikazuju oblake dima u kvartu Long Ajlenda.

Pilot je prijavio dim u kokpitu dok se letelica približavala Republičkom aerodromu, navela je portparolka Nacionalnog odbora za bezbednost saobraćaja, prenosi "Njujork post".

Motor letelice može se čuti kako proizvodi jeziv zvuk na dramatičnim snimcima, nakon čega sledi veliki prasak. Tada se vidi vatrena lopta pre nego što se oblak crnog dima podigne iza drveća.

Aerodrom se nalazi oko 32 kilometra istočno od Njujorka. Policija okruga Safolk saopštila je da je zatvorila lokalni put zbog nesreće. Jedna osoba je na društvenim mrežama postavila slike na kojima se vidi crni dim kako se diže iznad kuća u jednoj prigradskoj ulici.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja