MELANIJA TRAMP IZAŠLA IZ ILEGALE! Bivša prva dama snimljena u beloj haljini, okružena lalama i u intimnom razgovoru sa njim VIDEO
Foto: Profimedia

Uskršnji ručak

MELANIJA TRAMP IZAŠLA IZ ILEGALE! Bivša prva dama snimljena u beloj haljini, okružena lalama i u intimnom razgovoru sa njim VIDEO

Planeta -

Melanija Tramp je izašla iz ilegale i pridružila se svom mužu na uskršnjem ručku u nedelju u Mar-a-Lagu, sedeći pored Donalda Trampa kako bi obeležila prazničnu priliku.

Ona i Donald ušli su u kitnjastu plesnu dvoranu Mar-a-Laga uz ovacije publike, pokazuju video snimci postavljeni na internetu.

Na slikama objavljenim na Instagramu vidi se da su njih dvoje sedeli jedno pored drugog, dok su crveni konopci blokirali ostale posetioce, preneo je Dejli Mejl.

Melanija je viđena kako ćaska sa Donaldom, naginjući se da razgovara sa njim dok su jeli.

Inače uskršnji ručak u Mar-a-Lagu je tradicija za par. Čak i za vreme Trampovog predsednikovanja oni bi zajedno proveli praznike u „južnoj Beloj kući“. Mar-a-Lago priređuje raskošan uskršnji skup za svoje članove sa velikim švedskim stolom koji uključuje ostrige, škampe i šampanjac.

Melanija Tramp
foto: Printscreen

Za Uskršnji praznik, nosila je belu haljinu sa nečim što je izgledalo kao cvetni dezen na ramenima i na sredini. Bivši predsednik nosio je ružičastu kravatu sa svojim tamnim odelom. Na njihovom stolu su bili roze i narandžasti lali. Mar-a-Lago je za praznik ukrašen papirnim zečićima i ružičastim ružama.

Inače, Melanija je ranije prekinula svoju višemesečnu tišinu na društvenim mrežama tako što je tvitovala poruku „Srećan Uskrs!“.

Bivša prva dama je bila primetno odsutna nakon podizanja optužnice protiv Donalda Trampa u Njujork i pojavljivanja njenog muža na sudu, gde se izjasnio da nije kriv po 34 optužbe za krivična dela.

Kao što se moglo očekivati, počele su da se šire spekulacije da par ide ka razvodu. Ali Melanija je prekunula nagađanja pojavljivanjem sa suprugom na uskršnjem ručku.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track