TOTALNI HAOS! PUTNICI SE TUKLI FLAŠAMA, PA RAZBILI I PROZOR: Avion zbog masovne tuče morao hitno da sleti čak DVA PUTA! (VIDEO)
Foto: Printscreen

Zastrašujući snimak

TOTALNI HAOS! PUTNICI SE TUKLI FLAŠAMA, PA RAZBILI I PROZOR: Avion zbog masovne tuče morao hitno da sleti čak DVA PUTA! (VIDEO)

Planeta -

Avion koji je leteo iz Kernsa do Darvina, u Australiji, morao je dva puta prinudno da sleti zbog skandaloznih tuča koje su izbile u avionu.

Četiri osobe su optužene za nered u avionu tokom leta iznad severne Australije, 20. aprila, a tokom jedne tuče putnici su razbili i prozor.

Kako je saopštila policija, zbog tuče koja je izbila između putnika, avion je morao da se okrene i sleti nazad u Kerns.

tuča u avionu
foto: screenshot dailymai

Australijska federalna policija je privela ženu i optužila je za nedolično ponašanje, napad i nepoštovanje bezbednosnih uputstava od strane kabinskog osoblja.

Avion je potom poleteo drugi put, međutim, izbila je još jedna tuča u kojoj je učestvovalo više putnika. Tokom nereda razbijen je i jedan prozor na avionu, piše 7NEWS.

tuča u avionu
foto: screenshot dailymai

Na snimku drugog incidenta vidi se kako muškarac navodno podiže flašu iznad glave i njome udara drugog putnika, objavio je Dejli Mejl.

Zbog panike koja je zavladala, avion je ponovo hitno sleteo, ovog puta u Aliangulu gde je putnike dočekala policija i uhapsila još tri osobe.

Muškarac (23) je optužen za ugrožavanje bezbednosti drugih, teški napad, oštećenje imovine, nered na javnom mestu i kršenje naredbe o nasilju u porodici.

Žena (23) je optužena za materijalnu štetu, nered na javnom mestu i namerno ugrožavanje bezbednosti drugih.

Još jedan putnik (22) optužen je za komercijalno snabdevanje drogom, posedovanje droge, ometanje pripadnika policije, nedolično ponašanje i držanje alkohola u zabranjenoj zoni.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja