VIDELA JE SEBE I DEČKA NA TV-U I PORUKU DA SE TRAŽE ZBOG UBISTVA: Večerala je u restoranu i nije ni slutila da je deo horora
Foto: Printscreen/Policijska uprava Hjustona/Facebook

jezivo

VIDELA JE SEBE I DEČKA NA TV-U I PORUKU DA SE TRAŽE ZBOG UBISTVA: Večerala je u restoranu i nije ni slutila da je deo horora

Planeta -

Čovek iz Teksasa koji je saznao da ga je lažni čuvar parkinga prevario za 40 dolara, ostavio je svoju devojku u restoranu, uzeo je pištolj iz svog automobila i navodno ubio čoveka, a zatim se vratio na večeru, saopšteno je na suđenju.

Erik Agir (29) je navodno rekao svojoj partnerki da je sve u redu i da je samo zastrašio čoveka na parkingu. Kada je počeo da se ponaša čudno, odlučio je da napuste restoran.

Dva dana kasnije, Agirova devojka je pozvala policiju nakon što su objavili fotografije para iz restorana navodeći da su oni osumnjičeni za ubistvo 46-godišnjeg Eliota Niksa 11. aprila, na parkingu.

"Želela je da uradi pravu stvar. Htela je da bude sigurna da je ona nevina. Rekla je policiji da ništa ne zna", rekao je njen advokat tokom suđenja.

Erik Agir
foto: Printscreen/Policijska uprava Hjustona/Facebook

Kako piše Foks njuz, inspektori su rekli da su Agire i njegova devojka izašli na večeru u jedan restoranu u centru Hjustona. Nakon što su parkirali svoje automobile u blizini restorana, čovek je prišao paru tvrdeći da je zadužen za parking. Rekao je da parkiranje svakog vozila košta 20 dolara i da se novac daje njemu.

Agir je platio 40 dolara, ali ih je konobar kasnije u restoranu upozorio da jedan čovek (Eliot Niks) vara ljude na parkingu.

Jedan svedok je kasnije ispričao policiji da je video Agira kako odlazi u svoj auto, uzima pištolj i počinje da trči ka čoveku. On je kasnije ispričao da su mu obojica izašli iz vidokruga, ali da je ubrzo čuo pucnjavu.

"Nakon pucnjave video sam Agira kako se opušteno vraća do automobila sa pištoljem u ruci. Ostavio ga je u vozilu, a zatim se vratio u restoran", kazao je svedok.

Devojka sa kojom je bio na sastanku ispričala je na suđenju da joj je on po povratku rekao da mu je neprijatno u tom restoranu i zamolio ju je da odu na neko drugo mesto.

Erik Agir
foto: Printscreen/Policijska uprava Hjustona/Facebook

Kada je policija stigla na mesto nesreće videli su čoveka kako leži u lokvi krvi. Prevezen je kolima hitne pomoći u bolnicu, gde je ubrzo preminuo.

Devojka sa kojom je Agir bio na sastanku kaže da do sutra ujutru nije bila svesna sve dok nije pogledala policijske fotografije na kojima je i ona. Ona je od početka sarađivala sa policijom i nije osumnjičena za umešanost u zločin.

Agir je u međuvremenu uhapšen i suđenje je u toku.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track