ALIGATOR ODGRIZAO RUKU MLADIĆU NA FLORIDI: Ušao usred noći u jezerce da se olakša, a neman ga je MOMENTALNO ŠČEPALA (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

užas živi

ALIGATOR ODGRIZAO RUKU MLADIĆU NA FLORIDI: Ušao usred noći u jezerce da se olakša, a neman ga je MOMENTALNO ŠČEPALA (VIDEO)

Planeta -

Aligator dugačak skoro tri po metra odgrizao je ruku jednom mladiću koga je u poslednjem trenutku spasio gost obližnjeg bara na Floridi.

Džordan Rivera (23) prema navodima lokalnih medija napadnut je nedaleko od jednog bara pored jezera u Port Šarlotu. Otkrio je da nema ruku tek kad je došao svesti u bolnici.

- Nisam izgubio život, izgubio sam ruku, nije smak sveta, znate - rekao je Rivera koji se trenutno nalazi u bolnici.

Navodi da je ušao u jezerce da se olakša i da je upao u vodi nesvestan koliko je duboka.

Građevinski radnik Meni Idalgo, koji je spasio mladića, rekao je da je potrčao da pomogne Riveri nakon što ga je čuo kako zapomaže oko 1.45 sati u nedelju.

- Vikao je i plivao prema obali. Potrčao sam i odvukao ga na pesak. Plašio sam se da se približim vodi jer je napolju bio mrak. Da li sam razmišljao o tome da je aligator u vodi? Da. Jesam. Mnogo sam se uplašio. A onda sam primetio da mu nedostaje ruka - rekao je Idalgo i dodao da je ruka povređenog mladića bila "bukvalno sažvakana".

Nije odmah bilo jasno da li je Rivera upao u ribnjak ili je otišao na kupanje u noćnim satima.

Idalgo navodi da je i sam zapanjen da je mogao da ga izvuče jer je Rivera "poprilično krupan" momak.

- Nisam siguran kako sam to uradio. Pretpostavljam da je moj adrenalin proradio. Samo sam bio na pravom mestu u pravo vreme. Momak uopšte nije bio priseban. Ni ja ne bih bio da mi nedostaje ruka - rekao je Idalgo.

Rivera je helikopterom prebačen u bolnicu na obali Meksičkog zaliva u Fort Majersu gde se i dalje nalazi na lečenju.

Traper je kasnije ulovio aligatora dugog skoro tri po metra, koji je zatim humano ubijen, rekli su zvaničnici za divlje životinje.

- Ovo je Florida, a tu su i predatori. Znam da je sezona parenja te se nadam da su ljudi svesniji svog okruženja - dodao je Idalgo.

(Kurir.rs/NY post)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track